INLOGGEN

Apotheker

Bladel 32-40 uur wo

Wist je dat je als apotheker ook kan werken in een apotheek zónder balie? Toch staat de patiënt bij onze landelijk werkende apotheek voorop! Meer te weten komen? Lees dan snel hieronder verder!

Landelijke apotheek

Afwisselend werk

Hecht team van collega's

Solliciteer direct! Stuur door

Apotheker

Wat ga je bij ons doen?

Een van onze collega’s gaat in de komende maanden met zwangerschapsverlof. Ter vervanging van deze collega zijn we op zoek naar een apotheker die haar rol tijdelijk wil overnemen met uitzicht op een langer dienstverband (als er sprake is van een constructieve samenwerking).

Werken bij ApotheekZorg Farmacie betekent een afwisselende werkweek, waarbij je veel contact hebt met verschillende mensen binnen- en buiten de organisatie. Je hoofdtaken zijn recept- en signaallijstcontrole, maar daarnaast lever je ook je bijdrage aan het beantwoorden van farmaceutische vragen (bijvoorbeeld over receptverwerking, toediening of juist gebruik) en ben je hét aanspreekpunt binnen de organisatie voor vragen van de verschillende zorgteams. Ook ga je je bezighouden met:

 • Het zijn van aanspreekpunt voor vragen vanuit de zorgteams en verpleegkundigen;

 • Medicatiebewaking voor de patiënt over het juiste gebruik van genees- en hulpmiddelen;

 • Samenwerken met (overige) zorgverleners in de behandeling van de patiënt;

 • Ondersteunen van commercie en operatie op farmaceutische vraagstukken.

 • Digitalisering van de receptenstroom

ApotheekZorg Farmacie als werkgever

ApotheekZorg Farmacie gelooft dat iedere patiënt recht heeft op de juiste aandacht en begeleiding bij het juiste gebruik van het juiste genees- of hulpmiddel dat hen is voorgeschreven door de behandelend arts. Als landelijk werkende apotheek zorgt ApotheekZorg Farmacie voor de directe levering van geneesmiddelen die om reden van hun samenstelling of zorgprofiel gedistribueerd moeten worden met extra zorg en aandacht. ApotheekZorg Farmacie heeft geen balie maar levert medicatie door heel Nederland én verleent de daarbij behorende zorg in de vorm van zorgprogramma’s die patiënten begeleiden bij juist medicijngebruik.

Werken bij Mosadex Groep betekent werken in een commerciële organisatie, maar ook bijdragen aan betere zorg in Nederland. Wij zijn een coöperatieve vennootschap van- en voor apothekers. Als totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen bieden wij dagelijks, samen met de bedrijven binnen onze Groep, optimale zorg en diensten aan meer dan elf miljoen zorgconsumenten. Dit doen wij vanuit onze twaalf dochterondernemingen; van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking zijn wij de gids van onze aangesloten apotheken bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg. Samen elke dag beter; dat is de belofte!

Naar wie zijn we op zoek?

Wij vinden het vooral belangrijk dat je goed past bij onze organisatie en binnen ons team. Desondanks zijn er een aantal functie-eisen waaraan je moet voldoen, wil je deze baan succesvol kunnen uitvoeren.

Dit zijn de volgende:

 • Je beschikt over een geldig apothekersdiploma;

 • Je beschikt over een BIG-registratie;

 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

 • Ben je hierbij ook nog ingeschreven in het specialistenregister openbare farmacie, dan is dat voor ons een pré. Dit is echter geen harde eis.

Daarnaast hechten we waarde aan een aantal persoonlijke eigenschappen. Omdat je veel in contact staat met mensen binnen- en buiten de organisatie is het van belang dat je de samenwerking op zoekt. Je bent assertief, staat mensen op een nette, heldere manier te woord en je schakelt snel tussen denken en doen. Regelmatig wordt er naar jou gekeken voor een oplossing, dus de ideale kandidaat is besluitvaardig en zorgt voor draagvlak voor zijn/haar beslissingen.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt. Onze salarissen zijn gebaseerd op de CAO Apothekers in Dienstverband en worden altijd gebaseerd op de werkervaring die je meebrengt. Voor deze functie bieden wij een salaris van maximaal €5404,70 o.b.v. een fulltime (=40 uur) dienstverband. Daarnaast ontvang je van ons het volgende:

 • Reiskostenvergoeding á €0,45 cent per kilometer, waarvan €0,23 cent onbelast en €0,22 cent belast;

 • Vergoeding van studiekosten en contributie die voortkomen uit je opleiding;

 • Telefoon en laptop

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt contact opnemen met onze recruiter Emiel via werkenbij@mosadex.nl of op zijn mobiele nummer (06 11 59 19 06). Je kunt hem hier ook bereiken via Whatsapp. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met hem in gesprek.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij ApotheekZorg Farmacie

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: