INLOGGEN

Teamcoach

Elsloo 32-40 uur mbo

Ben jij een inspirerende leider met oog voor procesverbetering, operationele doelen en een positieve werkomgeving? Dan leid jij ons nieuwe team misschien wel naar succes!

leiderschap

motiveren

planning

Solliciteer direct! Stuur door

Teamcoach

Jouw rol in het team

Binnen deze dynamische rol als teamcoach vervul je een cruciale positie binnen onze organisatie. Samen met je collega teamcoaches sta je voor de uitdaging om deze rol samen vorm te geven. Jij bent de drijvende kracht achter een soepele en doeltreffende werking van jouw team en zorgt met toewijding voor het welzijn en de ontwikkeling van jouw teamleden. Jouw leiderschapservaring komt hierbij goed van pas!

Jij bent verantwoordelijk voor de heldere aansturing van een team apotheekmedewerkers op de werkvloer. Dit betekent het verwelkomen, begeleiden, motiveren en stimuleren van je collega's. Je bent betrokken en een luisterend oor. Ook draag je actief bij aan een prettige en professionele werkomgeving met een positieve sfeer.

Dankzij jouw leiderschap blijft de kwaliteit van de afdeling continu hoog. Je bevordert het gestroomlijnd en efficiënt werken en neemt hierin het voortouw. Ook regel je de planning en zorg je voor een vlekkeloos proces. Zie je kansen voor verbeteringen? Dan begeleid je jouw collega's hierin, met als uiteindelijk doel: een optimale en foutloze productie.

Als teamcoach ben je ook verantwoordelijk voor sollicitatie- en functioneringsgesprekken, begeleiden van verzuim en verlof. Je werkt nauw samen met de ploegleider en andere teamcoaches om samen te zorgen voor een succesvolle, efficiënte en positieve werkomgeving.

Jouw profiel

Wij zoeken een daadkrachtige professional die samen met ons de organisatie verder wil ontwikkelen. Je neemt initiatief en staat klaar om samen aan de slag te gaan. Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent gewend om medewerkers aan te sturen.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een coördinerende rol.

 • Mbo+ werk- en denkniveau.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Ons aanbod

 • Een uitdagende baan met on-the-job training en begeleiding.

 • Een schone en moderne werkomgeving waarin je bijdraagt aan medicatieveiligheid.

 • Arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Apotheken.

 • Een fulltime maandsalaris tussen €2.503 en €3.758 (exclusief onregelmatigheidstoeslag).

 • Aanwezigheidstoeslag.

 • Exclusief voordelenplatform.

 • Een jaarcontract met zicht op een vast contract.

 • Diverse doorgroeimogelijkheden binnen onze toonaangevende organisatie.

Over ons

Wij zijn Apotheek Voorzorg. Een vooraanstaande innovator en marktleider op het gebied van medicatieveiligheid. We bedienen wekelijks honderdduizenden patiënten met Dé Medicatierol®, die staat voor de hoogste norm in zorg: nauwkeurig verpakte medicijnen per innamemoment voor een zorgeloos medicatiegebruik.

Solliciteer nu!

Interesse in deze uitdagende rol? Stuur vóór 31 augustus 2023 je motivatie en cv naar r.kerstens@apotheekvoorzorg.nl onder vermelding van 'teamcoach'. Heb je vragen? Gebruik hiervoor dan hetzelfde e-mailadres.

 1. Binnen 10 werkdagen laten we je weten of we je uitnodigen voor een kennismaking.

 2. Tijdens de kennismaking krijgt je meteen een case study en doen we een ACT-meting.

 3. Is er van beide kanten een klik? Dan doen we je een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan onderteken je het contract en heten we je welkom bij Apotheek Voorzorg!

Werk samen met ons aan medicatieveiligheid door innovatie!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Apotheek Voorzorg

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: