INLOGGEN

Manager operatie

Bladel 32 uur hbo

Ben jij een gedreven hands-on operationeel manager met ervaring in de zorg? Zorg jij ervoor dat strategische en operationele doelen van de organisatie gerealiseerd worden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

strategische- en operationele doelen

optimalisatie

managementteam

Solliciteer direct! Stuur door

Manager operatie

Jouw takenpakket in een notendop:

Als manager operatie realiseer je strategische en operationele doelen. Je draagt zorg voor de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en bent tevens onderdeel van het managementteam. Je geeft leiding aan de teamcoaches en werkt daarnaast nauw samen met apothekers, de kwaliteitsmanager, HRM en projectmanagers.

Je levert op basis van ontwikkelingen binnen de operatie input voor het organisatiebrede strategisch bedrijfsjaarplan en budget. Daarnaast zorg je voor een goede samenwerking en afstemming tussen de verschillende teamcoaches en leeft een gezonde en veilige werkomgeving voor werknemers na.

Je hebt/bent:

  • een hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal 5 jaar werkervaring in de zorgsector, waarvan minimaal 3 jaar als leidinggevende;

  • een proactieve houding en weet van aanpakken.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris. Ontwikkeling staat bij ons centraal, ook voor jou.

Over je werkgever

ApotheekZorg Farmacie is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren medicatie aan patiënten door heel Nederland. Onze zorgprogramma’s begeleiden patiënten bij juist medicijngebruik. Wij zijn een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis begeleiden in de opstartfase van een behandeling en bij het therapietrouw blijven. ApotheekZorg Farmacie is onderdeel van Mosadex Groep.

Solliciteren? We maken graag kennis met jou!

Stuur je motivatie en cv zo snel mogelijk naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Ike van Gerwen. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Deze stel je ook via het bovenstaande e-mailadres.

  1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

  2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek. Een assessment kan onderdeel uitmaken van deze sollicitatieprocedure.

  3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

  4. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan gaan we samen jouw nieuwe uitdaging aan!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij ApotheekZorg Farmacie

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: