INLOGGEN

Teamleider magazijn

Borculo 40 uur mbo

Ben jij die resultaatgerichte, proactieve teamleider, met oog en oor voor medewerkers én het organisatiebelang? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

je bent flexibel

ervaren en proactief

betrouwbaar

Solliciteer direct! Stuur door

Teamleider magazijn

Wat ga je doen?

Onze teamleider magazijn is een ervaren en proactieve leidinggevende. Samen met je mentor bouw je aan een sterk team dat in staat is gestelde resultaten (kwaliteit en productiviteit) te behalen. Je zorgt voor een goede werkverdeling, stelt uitdagende doelen en streeft naar een optimale prestatie. Je geeft energiek en open-minded leiding aan je team van ongeveer 50 medewerkers. Je houdt regelmatig evaluatiegesprekken, weet wat er speelt en optimaliseert processen. Je werkt intensief samen met je mentor en collega-teamleiders. In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Wat vragen wij?

 • Je bent een verbindende leidinggevende die midden in je team staat.

 • Je zorgt voor een goede balans tussen medewerkers en organisatie.

 • Je staat stevig in je schoenen en schept duidelijkheid in het team.

 • Je bent klant- en resultaatgericht, mensgericht en betrouwbaar.

 • Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in logistieke richting.

 • 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré.

 • Het is voor jou geen probleem om op wisselende werktijden te werken, waaronder 2 avonden per week en variërend van maandag tot en met zondag tussen 06.00 en 23.00 uur (onze core business vindt plaats tussen 15.00 en 23.00 uur).

Dan bieden wij je:

Herken jij jezelf hierin? Dan bieden wij je een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring en een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over je nieuwe werkgever

Binnen Holland Pharma werken we samen met meer dan 450 fijne collega´s. Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten en is een dochter onderneming van Mosadex Groep. Met een groot team van gespecialiseerde en hard werkende medewerkers dragen we bij aan het leveren van 76.000 artikelen. Dit kunnen reguliere, biologische en glutenvrije (medische) producten zijn die worden aangeboden in drogisterijen, apotheken, reformzaken of gezondheidscentra. Van voedingssupplementen tot geneesmiddelen en van voeding tot lichaamsverzorging. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één groothandel voor onze leveranciers zijn. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en ervaring kunt bijdragen aan de invulling van onze ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E sollicitatie@hollandpharma.nl t.n.v. Teamleider magazijn. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan zeker contact met ons op. We horen graag van je!

 1. Na het versturen van je sollicitatie hoor je binnen een week of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden het eerste gesprek zo snel mogelijk.

 2. We plannen een tweede gesprek direct na het eerste gesprek. Daarnaast word je uitgenodigd om een persoonlijkheidstest te doen (ACT meting) om te kijken of je past in het team en wat je ontwikkelpunten zijn.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Als je akkoord gaat met ons aanbod dan teken je jouw contract en heten we je graag van harte welkom bij Holland Pharma!

Benieuwd naar het werk in ons magazijn?

Bekijk dan de video's van Renate, Ismay en Daniël of lees hier meer over het werken bij Holland Pharma.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: