INLOGGEN

HR Business Partner

Elsloo 36-40 uur hbo

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons HR- en managementteam! Een veelzijdige functie, binnen een productieorganisatie die een actieve bijdrage levert om de kwaliteit van leven voor een grote groep patiënten te verhogen. Wie we zoeken? Dat lees je hieronder.

MT-functie

Grote klantgroep

Bijdragen aan de NL'se zorg

Solliciteer direct! Stuur door

HR Business Partner

Wij zoeken een nieuwe collega voor ons HR- en managementteam! Een veelzijdige functie, binnen een productieorganisatie die een actieve bijdrage levert om de kwaliteit van leven voor een grote groep patiënten te verhogen. Wie we zoeken? Dat lees je hieronder.

Meer over Apotheek Voorzorg

Apotheek Voorzorg is de grootste producent van medicatierollen ter wereld en de eerste goedkeurde GDS-apotheek van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd & op maat verpakken van geneesmiddelen voor patiënten. Op basis van de recepten die wij ontvangen, verpakken wij geneesmiddelen per innamemoment in een voor de gebruiker gepersonaliseerde Medicatierol. Onze uitdaging? Ruim 2 miljoen tabletten en capsules per dag foutloos verwerken! Ons slimme proces maakt dat onze rollen in meer dan 99,99% van de gevallen foutloos zijn!

Werken bij Apotheek Voorzorg betekent werken in een informeel, maatschappelijk relevant bedrijf. Er wordt gewerkt in twee ploegendiensten en in totaal zijn er zo’n 350 collega’s bij ons aan het werk. Collega’s zijn toegankelijk en er is veel onderling contact met o.a. (operationeel) leidinggevenden en teamcoachses.

Je komt te werken op onze locatie in Elsloo (Zuid-Limburg), waar je het HR-team vormt samen met een collega. Ook ben je onderdeel van het MT van Apotheek Voorzorg. Je rapporteert in de functie aan de HR-directeur.

Apotheek Voorzorg is onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen.

Wat kom je bij ons doen?

Het betreft een tactische rol, waarbij je werkzaamheden veel op de operatie/werkvloer gericht zijn. Je zal veel gaan samenwerken met verschillende collega’s, waaronder de manager operatie. Er is een sterke focus op leiderschapsontwikkeling van de medewerkers, omdat er door de procescontrole erg taakgericht wordt gewerkt. Er zijn verschillende rollen aangewezen op de werkvloer en het is van belang dat je aan de slag gaat met onder andere instroom en behoud van (nieuwe) medewerkers, verzuim en doorstroom (succession planning). Je ondersteunt leidinggevenden waar nodig en zorgt ervoor dat verschillende (HR) projecten van Apotheek Voorzorg en/of Mosadex een succes worden binnen de organisatie.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie richten wij ons op kandidaten met een salaris van maximaal €5800,- o.b.v. een fulltime dienstverband. Zit je hier net boven, dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe goed je kennis en ervaring bij ons past. Daarbij krijg je van ons:

  • 24 vakantiedagen;

  • Reiskostenvergoeding á 0,23 cent per kilometer;

  • Een pensioen dat wij volledig voor je betalen;

  • Thuiswerkregeling, waarbij 60/40 (kantoor/thuis) het uitgangspunt is en je voor elke dag thuiswerken een vergoeding ontvangt van €2,35 netto.

Wat breng je zelf mee?

We gaan graag met je in gesprek om te kijken hoe goed je bij de functie en het bedrijf past. Wij denken dat de kans op succes het grootste is als:

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau;

  • Je minimaal 3 jaar ervaring hebt als HR-adviseur of een vergelijkbare zelfstandige functie.

Heb je eerdere werkervaring in een productieomgeving, dan is dat voor ons een belangrijke extra reden om je uit te nodigen.

Verder vinden wij het belangrijk dat je een aantal persoonlijke eigenschappen meebrengt. Het is belangrijk dat je je collega’s op de vloer proactief opzoekt en op de hoogte blijft wat er speelt. Je hebt een oprechte interesse in mensen en bent een verbinder binnen de organisatie. Je komt afspraken na en communiceert empathisch, waardoor je mensen mee weet te krijgen.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan komen we heel graag met je in contact! Solliciteren kan via onze werken-bij site of door je interesse kenbaar te maken op werkenbij@mosadex.nl.

Heb je nog vragen, twijfel je ergens over of wil je meer weten voor je besluit te solliciteren? Neem contact op met onze recruiter Emiel Mulder via werkenbij@mosadex.nl of telefonisch/via Whatsapp op 06 11 59 19 06.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Apotheek Voorzorg

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: