INLOGGEN

Manager Kwaliteit / Qualified Person (QP)

Lelystad 32-40 uur wo

Op zoek naar een leidinggevende functie binnen een informeel bedrijf met maatschappelijke relevantie? Voor ons team kwaliteit zijn we op zoek naar een nieuwe manager! We vertellen je hieronder graag waar we naar op zoek zijn.

MT-functie

Leidinggeven aan team kwaliteit

Naleven GMP/GDP & ISO richtlijnen

Solliciteer direct! Stuur door

Manager Kwaliteit / Qualified Person (QP)

Op zoek naar een leidinggevende functie binnen een informeel bedrijf met maatschappelijke relevantie? Voor ons team kwaliteit zijn we op zoek naar een nieuwe manager! We vertellen je hieronder graag waar we naar op zoek zijn.

Meer over Medcor

Medcor Pharmaceuticals, onderdeel van Mosadex Groep, is een groothandel in parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij kopen geneesmiddelen binnen Europa in en maken ze gereed voor de Nederlandse markt in ons magazijn in Lelystad. Op die manier dragen we ons steentje bij aan het oplossen van de medicijntekorten in Nederland en dragen wij bij aan het Nederlandse zorgstelsel.

Werken bij Medcor betekent werken in een gezellig en hecht bedrijf. Er heerst een hele informele sfeer; je mag kleding dragen waar jij je prettig in voelt, collega’s hebben onderling goed contact en tijdens de pauzes maken we gebruik van onze mooie kantine. Hier eten we samen met alle medewerkers en organiseren we regelmatig activiteiten, zoals een tafeltennistoernooi of een spelletjesavond.

Je stuurt in deze functie de afdeling kwaliteit aan. Deze afdeling is onderverdeeld in Qualified Persons, Quality Assurance en Quality-Support. In totaal ben je verantwoordelijk voor 6 collega’s. Je rapporteert in de functie aan de Directeur Operations en bent lid van het MT van Medcor.

Wat ga je bij ons doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem binnen Medcor in de volledige breedte. Je zorgt ervoor dat richtlijnen (GMP/GDP) en ISO-eisen worden nageleefd, bent het primaire aanspreekpunt voor de IGJ en zorgt ervoor dat de medicijnen die door Medcor verhandeld worden onder de juiste condities worden vrijgegeven. In gevallen van discrepantie zorg je ervoor dat je, onafhankelijk van de directie, een bindend besluit neemt gebaseerd op de GMP- en GPD-wetgeving. Je adviseert management en directie over beleid en doelstellingen rondom kwaliteit, voert audits uit en zorgt voor het continue verbeteren van het kwaliteitssysteem in samenwerking met je team. Ook ben je operationeel verantwoordelijk voor een sluitende Opiumwet-administratie en het correct uitvoeren van eventuele recalls.

Wat hebben wij je te bieden?

Werken bij Medcor betekent dat je komt te werken in een groeiend bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is. Uiteraard ontvang je van ons een salaris dat past bij je kennis en werkervaring. Als uitgangspunt hanteren we een salarisindicatie van maximaal € 7.500, -. Ook ontvang je van ons de volgende secundaire voorwaarden:

  • Bedrijfsauto

  • Goede pensioenregeling

  • Collectiviteitskorting zorgverzekering

  • Vitaliteitsprogramma

Daarbij zorgen we ervoor dat je je binnen Medcor kunt ontwikkelen in zowel je verantwoordelijkheden als binnen je functie.  

Wat breng je mee?

Omdat deze functie een belangrijke positie in neemt binnen de organisatie, zijn we op zoek naar kandidaten die (in ieder geval) aan de volgende functie-eisen voldoen:

  • Een afgeronde opleiding Apotheker (farmacie);

  • Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;

  • Ruime kennis van en ervaring met GMP en GDP- wet- en regelgeving en ISO-certificering.

Verder vinden we het vooral belangrijk dat je goed bij het team kwaliteit en bij Medcor past. In deze leidinggevende functie zorg je voor een prettige werkomgeving; je coacht- en faciliteert je teamleden in hun ontwikkeling, bent positief kritisch op de resultaten en stelt de juiste prioriteiten. Je geeft richting op een constructieve manier en bent scherp op het naleven van wetten, regelgeving en beleid door de gehele afdeling. Je durft je uit te spreken in het MT en schakelt makkelijk tussen de werkvloer en de directie.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! Als je wil solliciteren, kun je dat doen via onze website of door een email te sturen naar werkenbij@mosadex.nl. Twijfel je nog, heb je aanvullende vragen of wil je meer weten voor je solliciteert? Onze recruiter Emiel staat je graag te woord op werkenbij@mosadex.nl of via mobiel/Whatsapp op 06 11 59 19 06.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

1.    We reageren binnen 48 uur inhoudelijk op je sollicitatie. Bij een positief antwoord, nemen we direct contact met je op om een eerste kennismaking te plannen bij ons op kantoor in Lelystad.

2.    Ben je positief na afloop van dit gesprek en zijn wij dat ook? Dan gaan we zo snel mogelijk een tweede gesprek plannen om je kennis te laten maken met je toekomstige collega’s. Na deze twee gesprekken hopen we dat zowel jij als wij nog steeds enthousiast zijn.

3.    Is bovenstaande het geval? Dan doen wij je graag een passend aanbod en geven we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan.

4.    Akkoord met het voorstel? Dan teken je je contract en heten we je van harte welkom in ons team! We gaan aan de slag om je komst voor te bereiden en zorgen ervoor dat je een vliegende start beleeft!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Medcor Group

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: