INLOGGEN

Manager productie

Elsloo 36-40 uur hbo

Wij zijn op zoek naar een versterking voor ons managementteam! Als manager productie word je (mede)verantwoordelijk voor onze collega's op de werkvloer en richt jij je op het verhogen van onze operational excellence.

MT-functie

Verantwoordelijk voor 400 collega's

Verhogen operational excellence

Maatschappelijke bijdrage

Solliciteer direct! Stuur door

Manager productie

Wij zijn op zoek naar een versterking voor ons managementteam! Als manager productie word je (mede)verantwoordelijk voor onze collega's op de werkvloer en richt jij je op het verhogen van onze operational excellence.

Meer over Apotheek Voorzorg

Apotheek Voorzorg is de grootste producent van medicatierollen ter wereld en de eerste goedkeurde GDS-apotheek van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het geautomatiseerd & op maat verpakken van geneesmiddelen voor patiënten. Op basis van de recepten die wij ontvangen, verpakken wij geneesmiddelen per innamemoment in een voor de gebruiker gepersonaliseerde Medicatierol. Onze uitdaging? Ruim 2 miljoen tabletten en capsules per dag foutloos verwerken! Ons slimme proces maakt dat onze rollen in meer dan 99,99% van de gevallen foutloos zijn!                              

Werken bij Apotheek Voorzorg betekent werken in een informeel, maatschappelijk relevant bedrijf. Er wordt gewerkt in twee ploegendiensten en in totaal zijn er zo’n 500 collega’s bij ons aan het werk. Collega’s zijn toegankelijk en er is veel onderling contact met o.a. (operationeel) leidinggevenden en teamcoaches. Als Manager productie word je verantwoordelijk voor de gehele proceskant van de operatie. Je geeft leiding aan een team van ploegleiders (direct) en aan een team van operationeel medewerkers (indirect). Je bent onderdeel van het MT en je rapporteert in de functie aan de manager operatie.

Apotheek Voorzorg is onderdeel van Mosadex Groep, totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt.

Wat kom je bij ons doen?

In deze leidinggevende functie ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces binnen Apotheek Voorzorg. We hebben een hoog geautomatiseerd productieproces, waar tevens behoorlijk wat manuele handelingen in zitten. Aan jou de taak om de werkvloer te doorgronden, verbeteren en optimaliseren waar nodig. Je functie is dan ook vooral gericht op het verhogen van de operational excellence op de werkvloer. Dit doe je aan de hand van data-analyse, maar ook door het functioneel toepassen van methodieken als lean en Six Sigma. Daarbij ben je zichtbaar aanwezig voor je collega’s en informeer je regelmatig bij ploegleiders over zaken waar collega’s tegenaan lopen. Samen zorg je dat ons productieproces soepel verloopt en weet je rust en overzicht te behouden gedurende de dag.

Wat hebben wij je te bieden?

Voor deze functie richten wij ons op kandidaten met een salaris van maximaal €7000,- o.b.v. een fulltime dienstverband. Zit je hier net boven, dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken hoe goed je kennis en ervaring bij ons past. De secundaire voorwaarden die je van ons ontvangt zijn te vinden in de CAO Apotheken.

Wat breng je zelf mee?

Voor deze functie zijn we op zoek naar kandidaten die het volgende meebrengen:

  • Hbo werk- en denkniveau;

  • Ruime werkervaring als leidinggevende binnen een productie- en/of logistiek bedrijf, liefst waar gewerkt is in ploegendienst;

Verder vinden wij het belangrijk dat je een aantal persoonlijke eigenschappen meebrengt. Je bent in staat om stevig, maar constructief leiding te nemen over je werk en je collega’s. Met hen bouw je goede werkrelaties op; je bent benaderbaar, komt je afspraken na en zorgt voor heldere communicatie.

Door je analytisch vermogen doorzie je zaken snel, leg je verbanden en ben je in staat dit om te zetten naar concrete verbeteringen. Je brengt structuur aan in je werk en de omgeving en zorgt ervoor dat werkzaamheden van A t/m Z worden afgemaakt.

Hebben wij je interesse gewekt?

Dan komen we heel graag met je in contact! Solliciteren kan via onze werken-bij site of door je interesse kenbaar te maken op werkenbij@mosadex.nl.

Heb je nog vragen, twijfel je ergens over of wil je meer weten voor je besluit te solliciteren? Neem contact op met onze recruiter Emiel Mulder via werkenbij@mosadex.nl of telefonisch/via Whatsapp op 06 11 59 19 06.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Apotheek Voorzorg

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: