INLOGGEN

Marketeer

Elsloo Vast hbo

Heb jij een creatief en commercieel talent? En zie jij altijd en overal kansen liggen? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Commercieel

Marketing

Creatief

Solliciteer direct! Stuur door

Marketeer

Wat ga je doen?

Als marketeer zorg je samen met jouw collega’s voor het opstellen van de marketingplannen. Je organiseert en coördineert de pr- en marketingactiviteiten. Op basis van continue marktonderzoek en analyses van de externe markt realiseer je (online)campagnes om apotheken te stimuleren producten en/of diensten van Apotheek Voorzorg af te nemen. Je stelt een marketingplan op voor de lange en korte termijn en adviseert het management. Je analyseert de effectiviteit van lopende campagnes, geeft het verder vorm en deelt jouw visie.

Wat vragen wij?

Dankzij jouw nieuwsgierigheid kun je snel schakelen en volg je alle ontwikkelingen. Je bent een natuurlijke verbinder die midden in de organisatie staat met oog voor de klant. Je staat stevig in je schoenen, hebt een duidelijke visie en durft je mening te geven. Je hebt strategisch inzicht en verliest de hoofddoelstelling van campagnes niet uit het oog. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de externe markt. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding in commerciële richting. Je hebt minimaal drie jaar ervaring in het ontwikkelen van marketingactiviteiten en aantoonbare affiniteit met de farmaceutische markt. Je bent tussen de 28 en 40 uur per week beschikbaar.

Dan bieden wij je:

Herken jij jezelf hierin? Dan bieden wij je vanzelfsprekend een prima salaris tussen de €2600,- en €3500,- en aanvullende arbeidsvoorwaarden, passend bij jouw kennis en ervaring volgens de CAO Apotheken, en een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.  

Over ons:
Apotheek Voorzorg is gespecialiseerd in het maken van de Medicatierol®, het geautomatiseerd op maat verpakken van geneesmiddelen voor gebruikers van chronische medicatie. Zo worden mensen die meerdere geneesmiddelen tegelijkertijd gebruiken, geholpen hun kwaliteit van leven en therapietrouw te verbeteren. Elke week zijn er 200.000 patiënten die op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat zij zich zo min mogelijk zorgen hoeven te maken over hun medicijnen. De Medicatierol® die wij maken, zorgt ervoor dat een patiënt de juiste medicijnen voor een week in huis heeft.

Solliciteren?
Stuur je motivatie en cv naar:
E sollicitatie@apotheekvoorzorg.nl
t.a.v. Dino in de Braekt. Nog vragen over de functie of de procedure? Stuur ons dan ook een mailtje via dit adres.

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk 1 december 2022. We bekijken je CV en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je binnen 10 werkdagen weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Het eerste gesprek kijken we of er een echte klik is.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om ons een goed beeld te geven van jouw kwaliteiten en valkuilen.

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: