INLOGGEN

Allround magazijnmedewerker

Lelystad 40 uur vmbo/mavo

Zoek jij een uitdagende functie in een hartstikke leuk team? Maakt jouw hart een sprongetje als je een geweldig magazijn binnenloopt? Dan zoeken wij jou!

afwisselende werkzaamheden

uitdaging

allround

Solliciteer direct! Stuur door

Allround magazijnmedewerker

Wat ga je doen?

Als allround magazijnmedewerker ben je bezig met het laden en lossen van vrachtauto’s.

Jij gaat zendingen uitpakken, controleren en inboeken. Ook voorraadbeheer en het lopen van orders behoort tot jouw werkzaamheden. Dit alles doe je natuurlijk in een super leuk team!

 

Wat vragen wij?

·        Vmbo werk- en denkniveau.

·        Kennis van en ervaring met GDP regelgeving.

·        Stapleraarscertificaat is een pre.

 

Dan bieden wij je:

·        een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring; 

·        een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn;

·        een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling (trainingen/opleidingen) en jouw verdere loopbaan.

 

Over ons:

Medcor Pharmaceuticals is een groothandel in parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. De producten kopen we in bij groothandels, intermediairs uit diverse lidstaten van de Europese Unie en importorganisaties binnen de farmaceutische industrie. Het team werkt dagelijks op twee locaties in Lelystad om deze producten gereed te maken voor levering aangroothandelaren, openbare apotheken enziekenhuisinstellingen. Denk bijvoorbeeld aan het ompakwerk van de geneesmiddelen en het toevoegen van bijsluiters en labels. Dit gaat volgens strikte protocollen. Met ons brede portfolio van registraties zijn we marktleider in Nederland.

 

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar: E a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

 

1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: