INLOGGEN

Directeur Operations

Lelystad 40 uur hbo/wo

Werk jij toekomstgericht vanuit een heldere langetermijnvisie en zet je deze om naar een operationeel plan waarbij je zorgt voor de uitvoering hiervan en de helderheid over het beleid binnen de organisatie? Daarbij ben je nauw betrokken bij de lange termijn business planning op leidinggevend én uitvoerend niveau.

zichtbaar en toegankelijk

strategisch én tactisch

ervaring in financieel operationeel management

Solliciteer direct! Stuur door

Directeur Operations

Wat ga je doen?

Als directeur Operations Medcor Group zorg je voor het opstellen, uitvoeren en realiseren van het beleid en de strategie in lijn met de strategische plannen van de coöperatie voor de bedrijven die onderdeel zijn van Medcor Group. Daarnaast zorg je voor het optimaal functioneren en ontwikkelen van deze ondernemingen en medewerkers. Je bent de spil van strategisch naar tactisch naar operationeel en zorgt voor continue verbetering van de processen vanuit analyse en samenwerking. Je bent verantwoordelijk voor contracten en het contractbeheer, begroting en budget en het resultaat van de financiële doelstellingen.

In deze functie geef je direct leiding aan het managementteam en de stafafdelingen en ben je verantwoordelijk voor de hele dagelijkse leiding binnen Medcor Group.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde opleiding op hbo/wo-niveau, bedrijfskunde of vergelijkbaar.

  • Minimaal vijf jaar ervaring als financieel en operationeel eindverantwoordelijke binnen een handelsonderneming, voorkeur binnen farmacie.

  • Ervaring met automatisering en digitalisering binnen de supply chain Pharmalogistiek

  • Leiderschap, talent voor organiseren en innoveren en ervaring met verandermanagement en transitietrajecten.

Waar ga je werken?

Medcor Pharmaceuticals B.V. verkoopt en exporteert gepatenteerde geneesmiddelen, diagnostica, medische hulpmiddelen, voedingssupplementen, voedingsmiddelen en OTC-producten binnen de Europese Unie. De producten kopen we in bij groothandels, intermediairs uit diverse lidstaten van de Europese Unie en importorganisaties binnen de farmaceutische industrie. Wij verzorgen het ompakwerk van de geneesmiddelen en voegen de bijsluiters en labels toe. Dit gaat volgens strikte protocollen. Vervolgens leveren we de middelen aan apotheken, ziekenhuisinstellingen en groothandels in binnen- en buitenland.

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een passend salaris, bonusregeling, lease auto en een goede pensioenregeling zijn wij volop in ontwikkeling dus alle ruimte om met ons mee te groeien en de functie zelf verder vorm te geven. Maar misschien wel nog belangrijker: Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf met leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 30 september 2022 je cv en motivatie naar E g.maas@mosadex.nl t.a.v. Geertje Maas. Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature.

  1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons hoofdkantoor in Den Bosch.

  2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met de locatie en medewerkers in Lelystad.

  3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

  4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Medcor Group!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: