INLOGGEN

Sales support medewerker

Lelystad 24 uur mbo

Zoek jij een uitdagende functie in een hartstikke leuk team? Ben je commercieel ingesteld en beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag? Dan zoeken wij zeker weten jou!

commercieel

verkoop

geneesmiddelen

Solliciteer direct! Stuur door

Sales support medewerker

Als sales support medewerker ben je bezig met de verkoopondersteuning van Europese geneesmiddelen/medische hulpmiddelen op het gebeid van: export van geneesmiddelen/medische hulpmiddelen, Clinical Trials en verkoop op de binnenlandse markt (groothandels, ziekenhuizen en politheken).

Wat vragen wij?

 • Mbo werk- en denkniveau.

 • Commercieel ingesteld.

 • Kennis van en ervaring met MS Office.

 • Beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag.

 Dan bieden wij je:

 • een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;

 • een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn;

 • een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling (trainingen/opleidingen) en jouw verdere loopbaan.

Over ons

Medcor Pharmaceuticals, onderdeel van de Mosadex Groep, is een groothandel in parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Wij kopen geneesmiddelen binnen Europa in en maken ze gereed voor de Nederlandse markt. Via groothandelaren, openbare apotheken en ziekenhuisapotheken ontvangt de patiënt vervolgens de geneesmiddelen die hij nodig heeft. Door de motivatie en inzet van ons team zijn we marktleider in Nederland. En dat willen we blijven! Samen met jou.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar: E a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

 1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Medcor Group

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: