INLOGGEN

Assistent teamleider productie

Leiden 40 uur mbo

Krijg jij energie van het coachen en aansturen van medewerkers? Ben jij bovendien prestatiegericht? Dan ben jij de assistent teamleider die wij zoeken!

coachen

uitdagend

ploegendienst

Solliciteer direct! Stuur door

Assistent teamleider productie

Wat ga je doen?

Binnen Central Filling werken we met verschillende deelprocessen. Als assistent teamleider ga je per deelproces de medewerkers waar nodig aansturen en coachen en geef je sturing aan de taakvervulling. Je begeleidt nieuwe medewerkers en zorgt dat ze goed ingewerkt zijn. Daarnaast overzie je in samenwerking met de teamleiding de performance en planning. Je zorgt voor een optimale bezetting per deelproces.

Werken bij Central Filling is een verantwoordelijke baan. Patiënten zijn afhankelijk van de medicijnen die wij via de apotheek aan hen leveren. Het is daarom belangrijk dat je stuurt op vooraf gestelde prestatie- en kwaliteitsnormen.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau.

 • Je bent in het bezit van certificaten met betrekking tot interne transportmiddelen.

 • Werkervaring in een productieomgeving is een pre.

 • Je hebt ervaring met het aansturen en coachen van medewerkers.

 • Omdat je (ook) met internationale collega’s werkt, spreek je Engels.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Je werkt 40 uur en draait mee in een ploegendienst. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

 1. Zo snel mogelijk hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: