INLOGGEN

Dynamics 365 specialist

Elsloo 40 uur mbo/hbo

Ben jij een ervaren ICT-professional die ons weet te verbazen met kennis en creatieve oplossingen? Dan word jij misschien wel onze nieuwe collega!

azure

verbetervoorstellen

nieuwe technologieën

Solliciteer direct! Stuur door

Dynamics 365 specialist

Wat ga je doen?

Als Dynamics 365 specialist zorg jij ervoor dat onze Dynamics 365 systemen goed en veilig draaien. Je ontwikkelt en configureert applicaties op basis van Dynamics of het Power Platform. Mosadex heeft gekozen voor een Microsoft first strategie en er wordt vol ingezet op het Microsoft Dynamics platform. Dagelijks maken meer dan 2.000 werknemers gebruik van de applicaties die jij beheert! Het onderzoeken en analyseren van incidenten is dan ook belangrijk in jouw werk. Op basis daarvan doe je verbetervoorstellen en implementeer je deze verbeteringen ook. Je werkt nauw samen met onze business aan nieuwe functionaliteiten binnen de omgeving en brengt deze op een agile werkwijze van dev naar productie conform een DevOps werkwijze.

En verder:

 • Je monitort de omgevingen op prestatie en efficiëntie.

 • Werk je vanuit het ticketsysteem aan incidenten.

 • Je werkt nauw samen met ICT operations en onze securityafdeling.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en recente werkervaring op het gebied van applicatiebeheer/functioneel beheer. Ook heb je kennis en ervaring met Devops en meerdere jaren ervaring met Azure gebaseerde ontwikkel platformen. Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw. Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Je hebt bovendien ervaring met CI/CD principes en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak.

En verder:

 • Kennis en ervaring met het inrichten van security van platform componenten.

 • Ervaring met Dynamics 365 is een pre.

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

 • Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.

 • Affiniteit met logistieke processen is een pre. 

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

 • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën en ontwikkelt software met maatschappelijke waarde. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een e-mail naar dit adres.

 1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

 2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Benieuwd naar hoe werken bij Mosadex ICT eruit ziet?

Bekijk de video en leer de afdeling kennen!

Maak kennis met Mosadex ICT

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: