INLOGGEN

Kwaliteitsfunctionaris

32-40 uur MBO

Wij zijn op zoek naar een kwaliteitsfunctionaris i.v.m. tijdelijke vervanging.

ISO 9001:2015

kwaliteitssysteem

monitoren

Solliciteer direct! Stuur door

Kwaliteitsfunctionaris

Kwaliteitsfunctionaris (i.v.m. tijdelijke vervanging)

Wat ga je doen?

Als kwaliteitsfunctionaris ben je verantwoordelijk voor het beheren en bewaken van het kwaliteitsmanagementsysteem (KMS) van Mosadex Groothandel. Je beoordeelt processen en producten binnen de aangegeven kaders GDP en ISO en draagt zorg voor de uitvoering van interne en externe audits.  Je verzorgt de administratie en registratie van/in het kwaliteitssysteem en monitort hierbij interne en externe afwijkingen. Je controleert de implementatie van corrigerende en preventieve maatregelen. Je stelt interne procedures op en implementeert de opgestelde procedures rekening houdend met GDP-richtlijnen en ISO-eisen. Daarnaast ondersteun je de Responsible Persons binnen de organisatie bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je vervult de rol van Privacy Officer en je wordt aanspreekpunt van het training- en opleidingsplatform Mosacademy.

Wie zoeken wij?

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau.

 • Je hebt aantoonbare werkervaring.

 • Je beschikt over kennis op het gebied van kwaliteitskunde, ISO 9001:2015, GDP en logistiek.

 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

 • Je bent iemand die zich gemakkelijk aanpast als dat nodig is voor het bereiken van de gewenste resultaten.

 • Je bent accuraat en werkt doelgericht.

 • Je werkt graag met andere mensen samen.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan in een dynamische markt én bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Het begon in 1986 in Limburg. Vijf apothekers kozen ervoor samen slim geneesmiddelen in te kopen. Dat was de start van Mosadex Groothandel. Inmiddels leveren we vanuit twee locaties in Nederland genees- en hulpmiddelen aan apotheken. We verwerken elke week circa 30.000 bestellingen met meer dan een half miljoen bestelregels. Mosadex Groothandel is onderdeel van Mosadex Groep; een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten.

Mosadex Groep

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! 

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 12 februari a.s. je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. John Mentink (directeur kwaliteit). Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

 1. Uiterlijk in de week van 27 februari a.s. hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: