INLOGGEN

Medewerker inkoop/bestandsbeheer

's-Hertogenbosch 40 uur MBO/HBO

Voor onze afdeling inkoop zijn wij op zoek naar versterking!

inkooporders

analyseren

farmacie

Solliciteer direct! Stuur door

Medewerker inkoop/bestandsbeheer

Wat ga je doen?

Als medewerker inkoop plaats je inkooporders bij onze leveranciers. Je bestelt zo effectief en efficiënt mogelijk en zorgt voor een correcte voorraadinvestering. Je analyseert prijswijzigingen en voert deze vervolgens door in het systeem. Daarnaast beheer je het gehele assortiment van Mosadex t.a.v. alle wijzigingen die betrekking hebben op onze artikelen. Ook het beheren en onderhouden van het recall-proces en de initiële en periodieke leveranciersbeoordeling neem je onder je hoede. En je optimaliseert het bestelproces. De standplaats kunnen we samen bepalen, afhankelijk van jouw woonplaats.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van commercieel/logistiek of facility management.

  • Je hebt kennis van de regels en procedures die gelden binnen de farmaceutische branche.

  • Je beschikt over goede contactuele en communicatieve eigenschappen.

  • Je hebt kennis van de Nederlandse en Engelse taal. De Duitse taal is een pré.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer! 

Over je nieuwe werkgever

Het begon in 1986 in Limburg. Vijf apothekers kozen ervoor samen slim geneesmiddelen in te kopen. Dat was de start van Mosadex Groothandel. Inmiddels leveren we vanuit twee locaties in Nederland genees- en hulpmiddelen aan apotheken. We verwerken elke week circa 30.000 bestellingen met meer dan een half miljoen bestelregels. Mosadex Groothandel is onderdeel van Mosadex Groep; een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten.

Mosadex Groep

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur zo snel mogelijk je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Tom Vromans. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groothandel

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: