INLOGGEN

Project- en productmanager MosaSEIN

's-Hertogenbosch 40 uur hbo/wo

Innovatie en ontwikkeling staan centraal in jouw werk als project- én productmanager MosaSEIN. Als productmanager draag je bij aan de ontwikkeling van het digitale, innovatieve portaal MosaSEIN. Dit staat voor Mosadex Service- en Inkoopprojecten. Als projectmanager versterk jij de rol van de apotheker als zorgprofessional en bied jij hen betere inkoopcondities. Je werkt in een dynamische omgeving waar zorg, farmacie en informatietechnologie samenkomen.

innovatie

dynamische omgeving

uniek

Solliciteer direct! Stuur door

Project- en productmanager MosaSEIN

Wat ga je doen:

Je begeleidt het jonge MosaSEIN naar volwassenheid in samenwerking met het inkoopteam dat bestaat uit tien personen. Je rapporteert aan de directeur inkoop. Wat dit inhoudt? Je coördineert de technische doorontwikkeling, je houdt de inhoud en samenstelling up-to-date en richt processen rondom de projecten op het portaal in. Verder houd jij je bezig met:

 • Het faciliteren van afspraken met leveranciers.

 • Stakeholdermanagement met onder andere leveranciers, Nederlandse Farmaceutische Zorggroep (NFZ), de buitendienst en Service Apotheek.

 • Communicatie naar en feedback ophalen bij de apothekers.

 • Het voorzitten van het maandelijkse strategisch inkoopoverleg.

Met MosaSEIN wordt een unieke tool gelanceerd dat een verschil in de markt gaat brengen.

Wat zoeken wij?

 • Je hebt een hbo of academische opleiding en kennis of ervaring in de farmacie en/of de farmamarkt.

 • Je hebt twee tot vijf jaar werkervaring.

 • Ervaring de farmaceutische industrie is een pre.

 • Ervaring met productmanagement, scrum en/of agile is een pre.

Wat krijg je?

We bieden je een uitdagende baan met goede interne opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Uiteraard met een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en een uitstekende pensioenregeling. Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Verder is er ruimte voor zelfontplooiing en persoonlijke groei.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 29 mei 2022 je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Frederik van der Heijden.
Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit mailadres.

 1. Uiterlijk in de week van 30 mei hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: