INLOGGEN

Projectmanager

Den Bosch 32-40 uur Universitair

Werken in een gezellig team op ons hoofdkantoor in Den Bosch? Waar jij de ruimte krijgt je eigen projecten te draaien en aanspreekpunt bent voor de organisatie op het gebied van projectmanagement? We leggen je hieronder graag uit wat we je te bieden hebben!

Autonomie

Uiteenlopende projecten

Klein & hecht team

Solliciteer direct! Stuur door

Projectmanager

Hoe ziet je werkdag eruit?

Wij vinden het belangrijk dat je de ruimte hebt om je eigen tijd en agenda in te delen. Je werkt daarom in principe hybride, maar we zoeken elkaar als team op vaste dagen op bij ons op kantoor in Den Bosch. Op die manier kun je met ons delen wat er binnen je projecten speelt, ben je op de hoogte van de dingen die er bij je directe collega’s spelen en stimuleren we onderlinge samenwerking en kennisdeling. Op de overige dagen is het belangrijk dat je zelf de voortgang van je project(en) bijhoudt; je kijkt wat er op schema loopt, waar er bijgestuurd moet worden en waar nodig zorg je dat je projectteam weet welke stappen er gezet moeten worden. Jij zorgt ervoor dat de projecten waarvoor je verantwoordelijk bent worden opgestart, doorgelopen en afgerond. Je bedient hierbij verschillende en uiteenlopende opdrachtgevers en legt wat betreft de ontwikkelingen direct verantwoording af aan je opdrachtgevers. Daarbij zorg je ervoor dat andere stakeholders in het project op de hoogte blijven van de voortgang en dat je projectteamleden op een effectieve manier inzetbaar blijven, met plezier en vertrouwen.

Wie is Mosadex?

Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap voor- en door apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Als geheel vormen deze 12 bedrijven de Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Waarom je onderdeel wil worden van ons team

Werken in het projectmanagement team van Mosadex Groep betekent werken in een hecht team met inhoudelijk sterke professionals. De sfeer in ons team is te kenmerken als informeel. Belangrijk binnen Mosadex is dat je jezelf kunt zijn en beoordeelt wordt op je prestaties. We waarderen iedereen binnen ons team om zijn/haar bijdrage; we sparren regelmatig met elkaar en proberen elkaar elke dag beter te maken. Belangrijk is dat je zelfstandig kunt werken, maar ook regelmatig je collega’s van team PMO opzoekt en een goede werkrelatie met elkaar opbouwt. Samen zijn we continu aan de slag om bij te dragen aan de verbetering van heel Mosadex op verschillende niveaus.

Hoe word je succesvol in deze functie?

Wij denken dat je succesvol wordt in ons team als je beschikt over een (relevante) Masteropleiding, bijvoorbeeld in business & information technology, farmacie, logistiek, gezondheidswetenschappen, industrieel ontwerpen, bedrijfskunde of vergelijkbaar. Heb je een andere opleiding dan hier genoemd, maar toch het idee dat je goed op de functie past, dan nodigen we je ook van harte uit om te solliciteren!

  • Bij voorkeur beschik je, naast deze opleiding, over relevante en aantoonbare werkervaring met projectmanagement en combineer je dit met een certificering in bijvoorbeeld IPMA.

  • Omdat wij op de afdeling veel werken via de agile-methode en design thinking, is het handig als je hier affiniteit mee hebt of de bereidheid hebt om dit te leren.

Naast de ervaring die je meebrengt, is het voor ons belangrijk dat we een persoonlijkheid binnenhalen die een aanvulling is op het bestaande team. Omdat er verschillende bedrijven met uiteenlopende projecten onder de Mosadex Groep vallen, is het belangrijk dat je over bedrijfsmatig inzicht beschikt en dat je snel kunt doorzien welke informatie relevant is. Bij veranderingen ben je in staat snel mee te bewegen; je stelt je daarin flexibel op en neemt het voortouw om hier als team op een veerkrachtige manier op te reageren. Verder ben je in staat goed met mensen om te gaan; je communiceert op een heldere manier en geeft leiding waar nodig. Zo zorg je ervoor dat iedereen binnen je projectteam zich serieus genomen en gerespecteerd voelt. Mochten er toch conflicten ontstaan, dan lukt het jou deze op een empathische en menselijke manier op te lossen.

Wat hebben wij je te bieden?

Uiteraard vinden wij het belangrijk om je goed te belonen voor je werkzaamheden. Naast je salaris ontvang je van Mosadex een premievrij pensioen, reiskostenvergoeding en mogelijkheden voor (persoonlijke) ontwikkeling. Wij vinden het belangrijk om (blijvend) in jou te investeren en geven je de ruimte om in de functie te groeien, zowel in functie als in verantwoordelijkheden. Binnen ons team blijven we elkaar graag uitdagen en proberen we elkaar beter te maken. Door de vele verschillende bedrijven binnen onze groep, is je werk sterk afwisselend en door de autonomie die je krijgt, ben je in staat de regie te voeren over je eigen functie.

Hebben we je interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! Je kunt je interesse kenbaar maken via werkenbij@mosadex.nl. Mocht je nog vragen en/of twijfels hebben of meer willen weten voor je solliciteert, dan kun je contact opnemen met onze recruiter Emiel. Hij is te bereiken op eerder genoemd emailadres en op 06 11 59 19 06.

Ons sollicitatieproces

1.    Nadat je interesse hebt getoond, nemen we snel (binnen 48 uur) contact met je op om meer over je te weten te komen. Ook gaan we dan direct met je kijken of we een kennismaking kunnen plannen bij ons op kantoor in Den Bosch.

2.    Hebben we een klik? Dan gaan we zo snel mogelijk een tweede gesprek plannen en geven we je tijdens dit gesprek de mogelijkheid om (alvast) kennis te maken met je toekomstige collega’s.

3.    Nadat we de gesprekken hebben afgerond hopen we natuurlijk dat je nog steeds enthousiast bent en wij dat zelf ook zijn. Is dit het geval, dan gaan we je zo snel mogelijk een passend aanbod doen. Uiteraard krijg je de ruimte om hierover met ons in gesprek te gaan.

4.    Akkoord met het voorstel en getekend? Dan heten we je van harte welkom in ons team en als collega binnen Mosadex! Vervolgens zorgen we ervoor dat je hier een vliegende start kunt beleven!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: