INLOGGEN

Assistent teamleider

Central Filling Leiden 40 uur mbo

Ben jij toe aan een volgende stap en wil jij doorgroeimogelijkheden?

avonddienst

coaching

doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct! Stuur door

Assistent teamleider

Wat ga je doen?

Als assistent teamleider ga jij ervoor zorgen dat de medewerkers die de robots bijvullen hun werk uitvoeren. Op een coachende manier ga jij jouw medewerkers aansturen, zodat het werk zo snel mogelijk af is, waarbij het belangrijk is dat dit foutloos gebeurt. Ook signaleer je verstoringen en/of verbeteringen en rapport je deze aan de teamleiding. Je bent samen met de teamleiders verantwoordelijk voor een optimale bezetting per deelproces.

Je werkt in de avond totdat het werk af is. De eindtijd ligt tussen 22.00 en 00.00 uur. Je komt hiervoor in aanmerking voor een toeslag van 15%.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt ervaring met het aansturen en/of coachen van medewerkers.

  • Je bent fulltime beschikbaar (maandag t/m vrijdag).

  • Omdat je (ook) met internationale collega’s werkt, is de Engelse taal een pré.

  • Je hebt kennis en ervaring met MS Office.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

  1. Zo snel mogelijk hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

  2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een meeloopdag.

  3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

  4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: