INLOGGEN

Medeweker servicedesk

Central Filling Leiden 24-32 uur mbo

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarbij je geen ervaring hoeft te hebben?

klantencontact

flexibel

klantenservice

Solliciteer direct! Stuur door

Medeweker servicedesk

Wat ga je doen?

Je gaat vragen van klanten (apotheken) beantwoorden. Deze vragen komen vooral telefonisch binnen. Daarnaast beantwoord je ook vragen per mail. Ook ondersteun je de afdeling met overige taken. Je kunt hierbij denken aan de uitgifte en inname van spullen van onze uitzendkrachten, zoals een nieuwe badge en werkkleding.

Wat zoeken wij?

 • Mbo werk- en denkniveau. Ook als je geen ervaring hebt, kun je reageren!

 • Je kunt goed omgaan met Office programma’s zoals Word, Excel en Outlook.

 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.

 • Beheersing van de Engelse taal is een pré.

 • Je toont initiatief en bent een echte aanpakker.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Samen elke dag beter, dat is de belofte! Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Bij Central Filling leveren wij de medicijnen verpakt per patiënt bij de apotheek aan. Vooral wanneer mensen lange tijd dezelfde medicijnen gebruiken, de herhaalmedicatie, is dit gemakkelijk voor de apotheek. De medicijnen worden door een speciale robot bij elkaar gezocht en vervolgens door ons team klaargemaakt voor verzending.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan je cv en motivatie naar E hrm@mosadex.nl ten name van Kim van de Wijgert. Heb je vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature.

 1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: