INLOGGEN

Procesondersteuner

Central Filling Leiden 40 uur mbo

Ben jij een topper in het opsporen en verhelpen van verstoringen? En wil jij doorgroeimogelijkheden? Lees dan verder!

ploegendienst

verstoringen opsporen

doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct! Stuur door

Procesondersteuner

Wat ga je doen?

Als procesondersteuner ga jij onze proces operators ondersteunen. Je signaleert fouten in receptregels en deze ga jij handmatig verwerken en oplossen. Daarnaast ga jij verstoringen opsporen en samen met de proces operator ga je deze oplossen. Je houdt de parameters in de gaten. Wijkt er iets af? Dan signaleer je dit en pas je het aan. Ook spring je bij als het druk is op andere afdelingen, denk hierbij aan het labelen van doosjes medicijnen voor de patiënt.

Je werkt in een twee-ploegendienst die wekelijks wisselt. Je werkt de ene week van 06.30 tot 15.00 uur en de andere week van 14.30 tot 23.00 uur.

Wie zoeken wij?

  • Je bent communicatief vaardig.

  • Je bent fulltime beschikbaar (maandag t/m vrijdag) en wil ik ploegendienst werken.

  • Omdat je (ook) met internationale collega’s werkt, is de Engelse taal een pré.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Je werkt 40 uur en draait mee in een ploegendienst. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

  1. Zo snel mogelijk hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

  2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

  3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

  4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: