INLOGGEN

Teamleider productie

Central Filling Leiden 40 uur mbo/hbo

Wil jij samen met je team verder groeien en daarbij een coachende rol aannemen? Affiniteit met IT en/of ERP? Top! Dan past deze rol jou!

ploegendienst

uitdagend

mensgericht

Solliciteer direct! Stuur door

Teamleider productie

Wat ga je doen?

Om je een idee te geven wat je zoal gaat doen, schetsen we hier een plaatje. De dag start uiteraard met een lekker bakje koffie, maar daarna begint het met het beoordelen van de resultaten van de vorige dag(en) en het doornemen van je e-mail. Vanuit daar ga je samen met het team aan de slag om ze aan te sturen. Met jou natuurlijke coachende en stimulerende benadering komt dit helemaal goed. Jij weet hoe je een omgeving creëert waarin je het beste uit je mensen naar boven haalt. Je gaat met het verder optimaliseren van de logistieke processen met als doel om de resultaten steeds verder te verbeteren. Jij zorgt voor een efficiënte inzet van het personeel en materiaal, een optimale magazijninrichting, kwaliteitsmanagement, audits en de logistieke processen. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor een aantal HR-gerelateerde werkzaamheden, zoals het registeren van verzuim en het voeren van verzuim- en ontwikkelgesprekken. Als teamleider geef je leiding aan zo'n 80 fte. Hierbij word je ondersteund door onze assistent teamleiders.

Wie zoeken wij?

 • Je bent mens- en resultaatgericht.

 • Je bent een teamplayer met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve, positieve houding.

 • Werkervaring in een productieomgeving is een pre.

 • Je hebt ervaring met het aansturen van teams en je vindt het leuk om je medewerkers te coachen waar nodig.

 • Omdat je (ook) met internationale collega’s werkt, spreek je Engels.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Je werkt 40 uur en draait mee in een ploegendienst. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

 1. Zo snel mogelijk hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: