INLOGGEN

Afstudeerstage communicatie

's-Hertogenbosch Stage hbo

Communicatieonderzoek in de (farmaceutische) markt bij Mosadex Groep. Tijdens jouw stage bij Mosadex Groep lever je een bijdrage aan de zorg van morgen.

communicatieadvies

onderzoek

corporate communicatie

Solliciteer direct! Stuur door

Afstudeerstage communicatie

In het kort

Wil jij corporate communicatie ervaring opdoen? Mosadex Groep heeft een communicatieafdeling die zich bezighoudt met communicatie in de breedste zin van het woord: van persvragen tot redactiewerk en eventmanagement tot contentcreatie. We staan open voor nieuwe, frisse ideeën. Dat is waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken!

Mosadex Groep is een coöperatie in de farmaceutische industrie en zorgsector. Een interessante branche waar veel ongeschreven communicatieregels zijn. Onze klant is de zorgverlener, maar óók de zorgconsument. Dat maakt elke dag anders! 

De opdracht

Op de afdeling communicatie van Mosadex Groep hebben wij plaats voor een communicatie stagiair voor een afstudeerstage. Geschikt voor een duo of een student alleen. Je gaat aan de slag met een communicatieonderzoek. Het onderwerp van het onderzoek bepalen we in overleg en is afhankelijk van de projecten die op dat moment bij ons lopen en jouw interesse. Denk bijvoorbeeld aan het analyseren en adviseren over onze corporate communicatiemiddelen, of het opstellen van een social media strategie met content kalender gebaseerd op de behoeftes van de doelgroep.

Je werkt hiervoor samen met verschillende medewerkers van onze afdeling, maar ook met andere afdelingen en dochterondernemingen. We werken momenteel gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Waar ook voor jou een bureau klaar staat.

Op de communicatieafdeling is er behoefte aan ondersteuning op het gebied van corporate communicatie. Je mag thuis aan de opdracht werken, maar we verwachten wel dat je minimaal één keer per week op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch bent. Dan bespreken we hoe de opdracht gaat of waar je tegenaan loopt. De afdeling bestaat uit acht communicatieprofessionals die je graag helpen waar nodig!

Over jou

Onze afdeling bestaat uit echte aanpakkers. Dat verwachten we dus ook van jou. We leggen je graag uit hoe het werkt bij ons op de afdeling en in de organisatie en verwachten vervolgens dat jij zelfstandig met de opdracht aan de slag gaat. Wij zijn er natuurlijk om je hierbij te ondersteunen wanneer nodig. We verwachten daarom van jou een grote mate van zelfstandigheid, kritische kijk op het vak en nieuwsgierigheid.

Over Mosadex

Mosadex Groep is een verzameling van twaalf bedrijven die allemaal iets doen op het gebied van de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. DA drogisterij en Service Apotheek ken je misschien wel uit het straatbeeld. Maar ook onderdeel van de groep zijn bedrijven waarvan de naam je waarschijnlijk niet direct iets zegt. Zoals onze Mosadex Groothandels, die geneesmiddelen leveren aan apotheken of ICT dienstverlener NControl, die apothekers helpt met hun bedrijfsvoering.

Met al deze bedrijven samen zorgen we ervoor dat de (farmaceutische) zorg in Nederland toegankelijk, patiëntvriendelijk en betaalbaar is. Met een totaalpakket aan producten en diensten houden we regie op de zorg van morgen. Voor de patiënt, de openbaar apotheker en al onze partners in de zorgketen.

Wij van Mosadex

Benieuwd waar je terecht gaat komen? Kijk dan eens op ons instagram account: @werkenbijmosadex.

Over de communicatieafdeling

Typerend aan de communicatieafdeling van Mosadex Groep is dat we zowel aan corporate projecten werken, als in opdracht van de verschillende dochterbedrijven. Dit laatste doen we in tweetallen; iedere communicatie adviseur is gekoppeld aan een communicatie medewerker. Wanneer er een expertise op het gebied van vormgeving of online gewenst is, schakelen we één van onze specialisten in. Vergelijk onze afdeling met een communicatiebureau, maar dan in-huis! Leuk weetje: een deel van ons team heeft ook communicatie gestudeerd bij Fontys!

Tijdspad

Het tijdspad is afhankelijk van de omvang en inhoud van de opdracht. We kijken daarom samen met jou wat wenselijk is en welke deadline past bij jouw planning.

Solliciteren?

Is deze afstudeerstage jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij de geschikte persoon bent om deze klus te klaren. Je mag dit mailen naar E j.huijbers@mosadex.nl. Heb je Judith overtuigd? Dan neemt zij contact met je op om kennis te maken. Geef je ook aan wanneer je graag wilt starten?

Heb je vragen?

Dat snappen wij. Neem contact op met Judith Huijbers via E j.huijbers@mosadex.nl of
T +316 15 33 73 84 en zij vertelt je alles over deze stage.

Wil je weten hoe het is om onderdeel uit te maken van onze afdeling?

Nick kan je er meer over vertellen!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: