INLOGGEN

Business Partner Recruitment Mosadex Groep

's-Hertogenbosch 32-40 uur HBO

Je weet als geen ander dat de zoektocht naar talent volop gaande is, zo ook binnen onze organisatie. Ben jij die Business Partner Recruitment die anders wil werken?

verbinder

creatief

zelfstandig

Solliciteer direct! Stuur door

Business Partner Recruitment Mosadex Groep

Ben jij die Business Partner Recruitment die anders wil werken? Je weet als geen ander dat de zoektocht naar talent volop gaande is, zo ook binnen onze organisatie. Bij Mosadex Groep doen we niet aan ‘koud benaderen’. In plaats daarvan bouw jij een toekomstgericht recruitmentproces en relatienetwerk met kandidaten op voor alle bedrijven binnen onze groep, vanuit het hart van de organisatie. Daarvoor garanderen wij je een goed salaris, fijne werksfeer en kun je flexibel werken.

Business Partner Recruitment bij Mosadex

Bij Mosadex werken we in een fijn team samen, er is veel expertise aanwezig en je hebt als Recruiter veel vrijheid. Zowel in je agenda als in je manier van werken. Deze vacature staat open voor een nieuwe rol in onze groep. Wil jij een visie voor recruitment formuleren, uitvoerend van A t/m Z betrokken zijn en in de toekomst het team verder uitbouwen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Jij gaat aan de slag voor rollen in het management en de afdelingen communicatie, HRM en finance. Ook sta je aan de lat voor specifieke farma rollen. Je werkt nauw samen met een andere recruiter die de IT-rollen werft.

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden. Jij:

 • werft en selecteert kandidaten voor de dochters van Mosadex Groep en het hoofdkantoor waar je de portefeuille voor bewaakt. Je bent verantwoordelijk voor het proces en blijft in contact met kandidaten en interne stakeholders. Je voert bij ons dus ook gesprekken;

 • bent medeverantwoordelijk voor arbeidsmarktcommunicatie. Samen met de afdelingen HR en communicatie maak je content voor jouw doelgroepen. Ook beheer je talentpools voor jouw vacatures en bezoek je bedrijvendagen op hogescholen en universiteiten;

 • rapporteert aan management en MT. Breng hierbij jouw ideeën in en neem de ruimte om deze ook uit te voeren;

 • stuurt onze preferred suppliers aan zoals onze samenwerkingspartners en leveranciers op het gebied van jobboards en social media;

 • zet ons referral recruitment programma op en bouwt dit uit, samen met andere recruitmenttools- en ideëen.

Het team en de organisatie

Mosadex Groep is een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. We weten wat er speelt in de branche en vertalen samen de vraagstukken naar slimme oplossingen.

In deze rol werk je vanuit het hoofdkantoor in Den Bosch voor de dochterondernemingen van Mosadex Groep. Naar eigen invulling verdeel je je tijd over de desbetreffende openstaande vacatures. Je maakt onderdeel uit van het corporate HRM-team en werkt nauw samen met de HR-business partners bij de dochterbedrijven. En uiteraard ook met je collega IT-recruiter die werkt vanuit Mosadex E-Health in Nijmegen.

Als Business Partner Recruitment:

Jij bent iemand op wie we kunnen bouwen. Ook ben je proactief en ga je erop uit. Of dat nu is voor een event op locatie of het opgooien van die ene vraag die niemand stelt. Vanuit je adviserende rol heb je de volgende skills:

 • Hbo werk- en denkniveau: je achtergrond vinden we belangrijk, maar we houden ons zeker niet vast aan een bepaalde opleiding.

 • Kennis van de arbeidsmarkt. En als je iets niet begrijpt, ga jij op onderzoek uit.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 • Creativiteit en zelfstandigheid. Je hebt een idee, je probeert het en kijkt of het werkt. In de strijd om talent heb je voldoende ruimte om met andere mogelijke oplossingen te komen.

 • Doorzettingsvermogen. 

Wat wij je bieden

Past een informele werksfeer goed bij je? Binnen onze informele, hybride werkomgeving wordt veel gelachen. Uiteraard krijg je een thuiswerk- & werkplekvergoeding. Maar dat niet alleen, je krijgt nog meer:

 • Een salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen de €4.500 – €6.000,- bruto per maand.

 • Bonus van 1 maandsalaris op basis van behaalde doelstellingen.

 • Een goede werk-privé balans: de mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken.

 • Een bedrijfsauto.

 • Een slim en hecht HRM team.

 • Een afwisselende omgeving: onze groep bestaat uit diverse organisaties met een eigen cultuur, werkveld en dynamiek. Je bent welkom om die diversiteit te vertalen naar scherpte richting de arbeidsmarkt.

Onze sollicitatieprocedure bestaat uit een intake en twee gesprekken op locatie. Bevalt het van beide kanten? Dan doen we je een aanbieding.

Ben jij klaar om als Business Partner Recruitment iets op te bouwen en het team uit te breiden? En zie je ernaar uit om iets bij te dragen aan de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt? Solliciteer dan snel!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: