INLOGGEN

Managementassistent

's-Hertogenbosch 32-40 uur hbo

Ben jij die goedgeorganiseerde en vooruitdenkende collega en de steun en toeverlaat op secretarieel en organisatorisch gebied voor onze directie en juristen? Dan hebben wij een leuke en uitdagende functie voor jou!

juridisch

organisatieskills

uitdagend

Solliciteer direct! Stuur door

Managementassistent

Wat ga je doen?

In jouw functie is geen dag hetzelfde; je biedt brede secretariële ondersteuning aan het juridisch en algemeen management. Je moet snel kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden die zowel algemeen als juridisch zijn. In deze functie is aanwezigheid op woensdag en vrijdag gewenst.

Jouw taken zijn onder andere:

 • Complex agendabeheer.

 • Het plannen en notuleren van vergaderingen, verzorgen van vergaderstukken en het bewaken van de voortgang van actiepunten.

 • Aanpassen en opstellen van juridische besluiten en overeenkomsten en ondersteunen bij werkzaamheden in het kader van corporate governance.

 • Beheren van het archief, verzorgen en verwerken van post, e-mail en correspondentie; algemene vraagbaak en facilitaire ondersteuning.

 • Organiseren van diverse bijeenkomsten.

 Je maakt onderdeel uit van het secretariaat van Mosadex Groep en samen vormen jullie een hecht team.

Wat zoeken wij:

 • Je hebt een afgeronde opleiding als (juridisch) secretaresse of managementassistent.

 • Je hebt een aantal jaren ervaring in een soortgelijke functie en daarbij is ervaring op juridisch gebied (bij voorkeur notaris-/advocatenkantoor) een pre.

 • Je hebt een gedegen kennis van Office365.

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engels is voor jou geen probleem.

 • Je bent nauwkeurig, proactief, flexibel en een echte teamplayer.

Wat krijg je:

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties. Maar misschien wel nog belangrijker: een fijne werksfeer in een collegiaal en betrokken team!

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerker verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 1 juli 2022 jouw motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Emile Tuerlings. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact met ons op per mail of telefonisch (088-9908200), we helpen je graag!

 1. Uiterlijk in de week van 4 juli hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. Dit gesprek willen we ook graag meteen in die week inplannen.

 2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: