INLOGGEN

Meeloopstage communicatie

's-Hertogenbosch Stage hbo

Communicatie van A tot Z in de (farmaceutische) markt bij Mosadex Groep. Tijdens jouw stage bij Mosadex Groep lever je een bijdrage aan de zorg van morgen.

communicatie

content creatie

social media

Solliciteer direct! Stuur door

Meeloopstage communicatie

In het kort

Wil jij corporate communicatie ervaring opdoen? Mosadex Groep heeft een communicatieafdeling die zich bezighoudt met communicatie in de breedste zin van het woord: van persvragen tot redactiewerk en eventmanagement tot content creatie. We staan open voor nieuwe, frisse ideeën. Dat is waar wij jouw hulp bij kunnen gebruiken!

Mosadex Groep is een coöperatie in de farmaceutische industrie en zorgsector. Een interessante branche waar veel ongeschreven communicatieregels zijn. Onze klant is de zorgverlener, maar óók de zorgconsument. Dat maakt elke dag anders! 

De stage

Op de afdeling communicatie van Mosadex Groep hebben wij plaats voor een communicatie stagiair voor een meeloopstage. Je gaat met één van ons werken aan de projecten die op dat moment lopen. Dit kan een groot project zijn zoals het opzetten van een plan voor de interne communicatie van de groep. Of een wat kleiner project zoals het ontwikkelen van een nieuwe website waar je teksten voor schrijft en een fotoshoot plant. De werkzaamheden variëren van het bijhouden van social media tot het produceren van communicatiemiddelen.

Je werkt hiervoor samen met verschillende medewerkers van onze afdeling, maar ook met andere afdelingen en dochterondernemingen. We werken momenteel gedeeltelijk vanuit huis en gedeeltelijk vanuit ons kantoor in ’s-Hertogenbosch. Waar ook voor jou een bureau klaarstaat.

Over jou

Onze afdeling bestaat uit echte aanpakkers. Dat verwachten we dus ook van jou. We leggen je graag uit hoe het werkt bij ons op de afdeling, en in de organisatie en verwachten vervolgens dat jij zelfstandig je handen uit de mouwen steekt. Op deze manier draai je gewoon mee met onze afdeling. Dat vinden wij de beste manier om het vak te leren! Wij zijn er natuurlijk om je hierbij te helpen wanneer je hierom vraagt. Je stelt vragen wanneer het nodig is, bent zelfstandig en leergierig.

Over Mosadex

Mosadex Groep is een verzameling van twaalf bedrijven die allemaal iets doen op het gebied van de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. DA drogisterij en Service Apotheek ken je misschien wel uit het straatbeeld. Maar ook onderdeel van de groep zijn bedrijven waarvan de naam je waarschijnlijk niet direct iets zegt. Zoals onze Mosadex Groothandels, die geneesmiddelen leveren aan apotheken of ICT dienstverlener NControl, die apothekers helpt met hun bedrijfsvoering.

Met al deze bedrijven samen zorgen we ervoor dat de (farmaceutische) zorg in Nederland toegankelijk, patiëntvriendelijk en betaalbaar is. Met een totaalpakket aan producten en diensten houden we regie op de zorg van morgen. Voor de patiënt, de openbaar apotheker en al onze partners in de zorgketen.

Wij van Mosadex

Benieuwd waar je terecht gaat komen? Kijk dan eens op ons Instagram account: @werkenbijmosadex.

Over de communicatieafdeling

Typerend aan de communicatieafdeling van Mosadex Groep is dat we zowel aan corporate projecten werken, als in opdracht van de verschillende dochterbedrijven. Dit laatste doen we in tweetallen; iedere communicatieadviseur is gekoppeld aan een communicatiemedewerker. Wanneer er een expertise op het gebied van vormgeving of online gewenst is, schakelen we één van onze specialisten in. Vergelijk onze afdeling met een communicatiebureau, maar dan in huis!

Tijdspad

We zoeken iemand voor een periode van ongeveer een half jaar. Dan heb je genoeg tijd om onze organisatie te leren kennen en echt met de afdeling mee te draaien. De startdatum is in overleg.

Solliciteren?

Is deze stage jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom jij de geschikte persoon bent om deze klus te klaren. Je mag dit mailen naar E s.d.rooij@mosadex.nl. Heb je Sanne overtuigd? Dan neemt zij contact met je op om kennis te maken. Geef je ook aan wanneer je graag wilt starten?

Heb je vragen?

Dat snappen wij. Neem contact op met Sanne de Rooij via E s.d.rooij@mosadex.nl of T +316 21 30 83 96 en zij vertelt je alles over deze stage.

Benieuwd naar het werkt op onze afdeling?

Bekijk dan de video van onze collega Nick!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: