INLOGGEN

Software developer (PHP/.NET Developer)

Elsloo 40 uur MBO

Ben jij de developer die ons weet te verbazen met kennis en creatieve oplossingen? Dan zoeken wij jou!

ervaring met PHP en/of .Net

ontwerpen van nieuwe modules

creatief

Solliciteer direct! Stuur door

Software developer (PHP/.NET Developer)

Wat ga je doen?

Als developer werk en ben je samen met je collega-ontwikkelaars onder meer verantwoordelijk voor het doorontwikkelen, analyseren en optimaliseren van in-house ontwikkelde softwareapplicaties met de nadruk op ons ERP/WMS-systeem. Hierbij ontwerp je nieuwe modules en/of applicaties en brengt deze naar onze acceptatie- en productieomgeving. Hoewel je een PHP/.NET Developer bent sta je open voor het leren van en werken met andere programmeertalen. Als developer heb je nauw contact met het complete IT-team en onze business om onze processen nog beter te maken.

En verder:

  • Schrijf je unit-, integratie en end-to-end tests en denkt hierover mee in het team.

  • Help je collega’s en jezelf via pull requests, code reviewing en pair programming.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding met minimaal één jaar werkervaring op het gebied van softwareontwikkeling in PHP en/of .Net . Je hebt ervaring met het toepassen van verschillende ontwerpprincipes waaronder SOLID. Je bent bekend met DevOps, continuous delivery en de Agile manier van werken. Koppelen aan (REST) API’s en webservices behoren tot je skills en Azure DevOps, Bitbucket, Docker, Git, MSSQL/MySQL en RabbitMQ kennen voor jou geen geheimen. Je vindt het leuk om te werken in een team dat volledig ownership neemt over het functioneren van onze applicaties en je vindt het leuk om deze elke dag een beetje beter te maken.

En verder:

  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

  • Neem je je werk serieus, werk je nauwkeuring en volgens planning naar doelstellingen en deadlines.

  • Ben je bereid om opleidingen te volgen.

  • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor in Elsloo.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mail naar dit mailadres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: