INLOGGEN

Softwaretester

Elsloo 40 uur MBO

Ben jij een ICT-professional die ons weet te verbazen met kennis en creatieve oplossingen? Dan zoeken wij jou!

teamspeler

analyseren

testen

Solliciteer direct! Stuur door

Softwaretester

Wat ga je doen?

Als softwaretester ben je samen met je collega’s onder meer verantwoordelijk voor het analyseren en testen van in-house ontwikkelde softwareapplicaties. Op basis van functionele en/of technische ontwerpen test je de opgeleverde software in een OTAP-straat. Bij bevindingen geef je in het team input voor de analyse en werk je samen met het team aan de oplossing. Je begeleidt de ontwikkelde software van test- tot productieomgeving. Als softwaretester heb je nauw contact met het complete IT-team en key users.

En verder:

  • Begeleid je bij aanschaf van nieuwe of bestaande softwaretesttrajecten door key users en waar nodig ben je onderdeel van het testteam.

  • Denk je na over het ontwikkelen van testscripts.

  • Documenteer je bevindingen, zodat alle resultaten vastgelegd worden voor wettelijke inspecties.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo of hbo-opleiding. Heb je ervaring dan is dat een pre, maar heb geen of weinig ervaring en ben je bereid daartoe een stapje extra te doen dan bieden wij je die kans! Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en communiceert makkelijk met de business en het IT team. Bij het ontwikkelen van testscripts neem je het voortouw en je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen.

En verder:

  • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal.

  • Ben je een teamspeler en werk je graag samen met andere mensen.

  • Neem je je werk serieus, werk je nauwkeuring en volgens planning naar doelstellingen en deadlines.

  • Ben je bereid om opleidingen te volgen.

  • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor in Elsloo.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mail naar dit mailadres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: