INLOGGEN

Windows system engineer (Office365, Azure, VMWare, Network)

Elsloo 40 uur MBO

Ben jij die ervaren ICT-professional die onze systemen goed en veilig laat draaien?

uitdagende baan

je werkt met de nieuwste technologieën

afgeronde mbo- of hbo opleiding

Solliciteer direct! Stuur door

Windows system engineer (Office365, Azure, VMWare, Network)

Wat ga je doen?

Als Windows System engineer zorg jij ervoor dat onze Windows gebaseerde systemen goed, veilig en stabiel draaien. Na een kop koffie start jouw werkdag met het nakijken van het ticketsysteem. Zijn er incidenten? Dan onderzoek en analyseer je deze en kom je met een verbetervoorstel, dat je vervolgens ook zelf mee implementeert. Geen incidenten? Dan werk je aan het verbeteren van onze systemen. Je installeert, bouwt en configureert geautomatiseerde servicetools, logs en testomgevingen. Tijdens jouw 40-urige werkweek loop je mee met collega’s in consignatiedienst. Daarnaast neem je actief deel aan projecten om de business te ondersteunen en kun je goed zelfstandig werken. We gaan ervan uit dat je je specialiseert in onze Windows systemen op basis van On-Prem en Azure, maar gaat daarnaast ook aan de slag met onze Office365 Cloud omgeving, VMWare omgeving, netwerk infrastructuur en werk nauw samen met onze Security afdeling om onze SIEM oplossing te voorzien van informatie.

En verder:

 • Je automatiseert taken die voorheen door mensen gedaan werden.

 • Je monitort de omgevingen op prestatie en efficiëntie.

 • Werk je met omgevingen on-premise of in Azure.

 • Je bent goed in projectmatig werken en projecten aansturen.

Wie zoeken wij?

Je hebt een afgeronde mbo- of hbo-opleiding en 3-5 jaar recente werkervaring op het gebied van systeembeheer, netwerken of Office365. Ook heb je kennis en ervaring met complexe netwerk infrastructuur, VMWare, Veaam, Devops principes en het inrichten van security van platformcomponenten. Je kunt projectmatig en gestructureerd werken, bent flexibel en schakelt gemakkelijk met de business en IT. Bij het aanpakken van lastige zaken neem jij het voortouw. Je bent niet bang om jouw ideeën en standpunten te delen. Je hebt kennis en ervaring met CI/CD principes en het implementeren daarvan op infrastructuurvlak.

En verder:

 • Beheers je de Nederlandse en Engelse taal en kun je goed luisteren en (schriftelijk) communiceren.

 • Ben je analytisch sterk en begrijp je hoe bedrijfsprocessen in elkaar steken.

 • Kennis en ervaring met Active Directory, Office 365 is een eis.

 • Kennis er ervaring met Powershell, Fortinet, VMWare, Intune is een pre.

 • Je bent op de hoogte van de nieuwste technologieën en bereid cursussen en trainingen te volgen.

 • Woon je op maximaal 60 minuten reizen van ons kantoor.

Wat krijg je?

Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. Je werkt met de nieuwste technologieën. We moedigen je aan om actief mee te denken over oplossingen. Dat wordt mogelijk gemaakt door de IT-cultuur op onze afdeling waarbij iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn volop in ontwikkeling en dagen jou uit om met ons mee te groeien door middel van opleidingen en trainingen. Naast een passend salaris hebben we een hele goede pensioenregeling. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke, behulpzame en gepassioneerde collega’s die vrijdagmiddag gezellig een biertje drinken aan onze tap of een potje tafelvoetbal met je spelen.

Over je nieuwe werkgever

Mosadex Groep is een veelzijdige werkgever die gericht is op het ontzorgen van patiënten en zorgconsumenten. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen met meer dan 800 apotheken, 500 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Marco Leenders. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mail naar dit mailadres.

1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor in Elsloo.

2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Eventueel nodigen we je uit om een dag proef te draaien.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Mosadex ICT!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: