INLOGGEN

Bedrijfseconomisch medewerker

Amersfoort 24-32 uur hbo

Heb je een bedrijfseconomische opleiding en lijkt het je een uitdaging om 750 apotheken te ondersteunen met je kennis, inzet en onze slimme software? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Nauwkeurig met oog voor detail

Proactief en analytisch

Teamspeler

Solliciteer direct! Stuur door

Bedrijfseconomisch medewerker

Wat ga je doen?

Bij NControl dienen we elke maand namens 750 apotheken voor maar liefst €200 miljoen aan declaraties in bij zorgverzekeraars. Om dit te doen houden we rekening met complexe contracten van meerdere contracteerpartijen, die allemaal eigen afspraken maken met de zorgverzekeraars. Dit betekent dat we constant schakelen met verschillende partijen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Als onderdeel van ons team ben je verantwoordelijk voor het analyseren en softwarematig verwerken van deze contractuele afspraken.

Een functie die niet alleen verantwoordelijk en uitdagend is, maar ook volop mogelijkheden biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je komt te werken in een stimulerende omgeving waarin geen dag hetzelfde is. Daarnaast werk je nauw samen met:

 • Twee directe collega's: Samen vormen jullie een hecht en efficiënt team dat elkaar ondersteunt en aanvult.

 • Het grotere declaratieteam: Dit team bestaat uit zeven gedreven professionals die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het gehele declaratieproces.

 • Ons data-analyse team: Door nauw samen te werken met onze data-analisten, zorg je voor een optimale data-inzet en -analyse, wat de precisie en efficiëntie van onze processen verder verhoogt.

 

Wie is NControl?

Bij NControl zijn we gepassioneerd bezig met het ondersteunen van apotheken en zorgverleners om hun bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten te tillen met innovatieve ICT-oplossingen. Als drijvende kracht achter de efficiënte inzet van technologie, stelt onze suite aan producten onze klanten in staat om onderscheidende zorg te bieden aan hun patiënten en zorgconsumenten. En we hebben grootse plannen - samen met ons team van getalenteerde medewerkers streven we ernaar de allerbeste ICT-dienstverlener voor apothekers te worden!

Innovatie in Zorg-ICT:
Onze producten en diensten zijn ontworpen met het oog op vernieuwing, en we blijven voortdurend streven naar vooruitgang. Bij NControl omarmen we de kracht van technologie om de zorgsector te transformeren.

Samenwerkingscultuur:
We geloven in de kracht van samenwerking en waarderen de inbreng van elk teamlid. Hier krijg je de kans om je ideeën te delen en bij te dragen aan de gezamenlijke ambitie om de zorgsector te verbeteren.

Open en Informele Bedrijfscultuur:
Bij NControl heerst er een open en informele bedrijfscultuur waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. We moedigen diversiteit aan en creëren een werkomgeving waarin ieders stem wordt gehoord.

Onderdeel van een Sterk Geheel:
Als dochteronderneming van Mosadex Groep; de totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie, bevinden we ons in een unieke positie om te profiteren van een solide basis en een schat aan expertise.

 

Wat zoeken wij in een collega?

 • Je hebt een HBO-opleiding zoals bedrijfskunde of bedrijfseconomie;

 • Je hebt affiniteit met ICT;

 • Je bent nauwkeurig en hebt oog voor detail;

 • Je bent proactief en analytisch ingesteld, en je kunt je werk goed organiseren;

 • Je bent een teamspeler met een gezonde dosis zelfkennis.

 Kortom, we zoeken een enthousiaste en toegewijde collega die klaar is om een verschil te maken in ons team.

 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt. Voor deze functie bieden wij een salaris van €2500-€3250,- o.b.v. een fulltime (=40 uur) dienstverband. Daarnaast ontvang je van ons het volgende:

 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer vanaf 10km

 • Pensioenregeling

 • Hybride werken + netto thuiswerkvergoeding (€2,35 per dag)

 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen in je loopbaan

 • Gezellige teamdagen op kantoor

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt  reageren via info@ncontrol.nl t.a.v. Gery van der Hulst. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met ons in gesprek.

 Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

 1.       Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beiden na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Amersfoort.

 2.       De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

 3.       Het tweede gesprek en onze persoonlijkheidstest

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen. Ook kunnen we gebruikmaken van onze persoonlijkheidstest. Dit is een online methode, waarbij we na 10 minuten een goed beeld hebben van je persoonlijkheid en hoe we je het beste kunnen inzetten.

 4.       Alles achter de rug?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

 5.       Akkoord?

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf! We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen zodat je op je eerste werkdag een vliegende start beleefd!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: