INLOGGEN

Ervaren financieel medewerker

Amersfoort 24-28 uur mbo/hbo

Ben jij die allround financieel medewerker die van afwisseling houdt? Heb je affiniteit met het opstellen van financiële rapportages én het uitvoeren van financiële controles? Dan zoeken we jou!

ervaring met financiële administratie

nauwkeurig en integer

teamplayer met humor

Solliciteer direct! Stuur door

Ervaren financieel medewerker

Wat ga je doen?

Als het met financiën te maken heeft, draai jij er je hand niet voor om! Als financieel medewerker ben je een belangrijke schakel in ons finance team. Je houdt ervan zaken te analyseren én op te lossen; je zoekt de feiten achter de cijfers. Jij bent nog lang niet uitgeleerd en zoekt ruimte om jezelf verder te ontwikkelen door structureel nieuwe facetten van finance te ontdekken. Je bent analytisch en in staat om financiële analyses te maken met Power BI. Binnen de financiële administratie ben je verantwoordelijk voor meerdere taken.

Je houdt je onder andere bezig met:
- Het voorbereiden van de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting samen met de financieel manager.
- Het opstellen van management rapportages.
- Het uitvoeren van diverse controles en signaleren van afwijkingen, waaronder de
ingaande en uitgaande geldstromen en het verwerken van bankmutaties.
- Je zorgt voor het debiteuren- en crediteuren beheer.

En zoek je meer uitdaging? Ook dat kan! Dan kun je op termijn een grotere rol krijgen in het opstellen van verschillende financiële controlewerkzaamheden, rapportages en analyses.

Wij vragen van jou:

  • Minimaal een afgeronde financiële opleiding op mbo niveau 4.

  • Je hebt cijfermatig inzicht, bent analytisch, dienstverlenend en klantvriendelijk.

  • Je werkt nauwkeurig en integer.

Dan bieden wij jou:

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Samen elke dag beter, dat is de belofte! Naast een passend salaris hebben we een mooie pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties. Maar misschien wel nog belangrijker: superleuke collega’s, een fijne werksfeer en van gezelligheid houden we ook! We zien je graag op onze vrijdagmiddagborrel.

Over ons:

NControl is een ICT-dienstverlener en biedt een uitgebreid aanbod aan IT-applicaties op het gebied van farmaceutische zorg, bedrijfsvoering en commercie. Met deze applicaties leveren apothekers de beste zorg aan zorgconsumenten. Wij zijn ervan overtuigd dat ICT de zorg verder brengt. Een ambitieus en enthousiast team van ruim veertig collega’s zetten zich daar iedere dag voor in. Zij zorgen voor het optimaal functioneren van de software en bieden realtime ondersteuning in de apotheek.

NControl is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Monique Smits. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!


1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beide kanten te weten of we bij elkaar passen!

4. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: