INLOGGEN

Implementatie Consultant

Amersfoort 32-40 uur hbo

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en resultaatgerichte Implementatie Consultant om ons team te versterken. Als Implementatie Consultant ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van de productiemanagement applicatie SMART.

klantgericht

sterke communicatieve vaardigheden

sterk probleemoplossend

groot verantwoordelijkheidsgevoel

Solliciteer direct! Stuur door

Implementatie Consultant

Wat ga je doen?
Je analyseert de behoeften van nieuwe apotheken die klaar zijn om SMART te implementeren. Je voert gesprekken met het apotheekteam en identificeert mogelijke knelpunten in hun huidige receptverwerkingsproces. Je beantwoordt vragen en biedt hands-on ondersteuning om eventuele problemen op te lossen. Je verzorgt de nazorg en ondersteuning van apotheken die recentelijk SMART hebben geïmplementeerd en controleert of alles naar behoren functioneert. Ook beantwoordt je eventuele vragen en zorgt ervoor dat de apotheek optimaal gebruikmaakt van SMART.

Wat vragen wij?
Uitstekende klantgerichtheid en sterke communicatieve vaardigheden om effectief met klanten te kunnen omgaan. Sterk probleemoplossend vermogen om obstakels tijdens de implementatie te overwinnen. Flexibiliteit om aan te passen aan verschillende apotheekomgevingen en veranderende omstandigheden. Groot verantwoordelijkheidsgevoel en het vermogen om zelfstandig te werken, waarbij je projecten van begin tot eind kunt beheren. Affiniteit met software en ICT.

Dan bieden wij je:
Vanzelfsprekend een prima salaris tussen de €3000-€4000, passend bij jouw kennis en ervaring. Daarnaast hebben we ook prima arbeidsvoorwaarden en een collectieve pensioenregeling. Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over ons:
NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener voor apothekers zijn! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team! Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van
Mosadex Groep; totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse?
Stuur dan zo spoedig mogelijk je motivatie én cv naar   E info@ncontrol.nl t.a.v. Lee-Sun Verneuil.
Of heb je nog vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

De sollicitatieprocedure
1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk
We bekijken je CV en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.
2. Kennismaken
Het eerste gesprek plannen we dan zo snel mogelijk. Dan kijken we of er een echte klik is voor ons allebei.
3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!
4. Contractvoorstel
Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.
5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!

Benieuwd naar hoe het is om in dit team te werken? Bekijk dan deze video!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: