INLOGGEN

Medior Specialist Farmalogistiek

Amersfoort hbo

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij graag apotheken ondersteunen op gebied van farmalogistiek? Wij zoeken een Medior Specialist Farmalogistiek om ons team te versterken.

Klantgericht

Analytische sterk

Goed plannen en organiseren

Resultaatgericht

Solliciteer direct! Stuur door

Medior Specialist Farmalogistiek

Wat ga je doen?

Bij NControl ondersteunen we apotheken bij uitvoeren van logistieke processen met o.a. onze applicatie ‘Optimaal aanschrijven’. Optimaal aanschrijven helpt apotheken het best passende middel aan te schrijven voor de patiënt. Op basis van beschikbare data en algoritmes wordt het juiste advies gebaseerd. Je wordt in de functie Medior Specialist onderdeel van het Specialisten-team en je bent verantwoordelijk voor het volledige beheer en onderhoud van Optimaal aanschrijven. Je bent een cruciale schakel in het verbeteren en optimaliseren van het gebruik van onze diensten, waarbij je actief verbeteringen en klantwensen signaleert.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Beheer en Onderhoud: Je zorgt voor het volledige beheer en onderhoud van één of meerdere producten en diensten, waarbij je altijd streeft naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid.

 • Probleemoplossing: Je richt je op het oplossen van complexe klantvraagstukken, waarbij je jouw expertise inzet om de beste oplossingen te bieden.

 • Optimalisatie: Je werkt continu aan het optimaliseren van het gebruik van onze aangeboden producten of diensten.

 • Signaleren van verbeteringen: Je houdt de klantfeedback nauwlettend in de gaten om proactief verbeteringen en klantwensen te identificeren en door te voeren.

 • Samenwerking:

  • Casemanagers: Je werkt nauw samen met Casemanagers om klantbehoeften te begrijpen en te vertalen naar concrete acties. Casemanagers zijn het eerste aanspreekpunt voor klantvragen.

  • Belanghebbenden: Je onderhoudt contact met diverse belanghebbenden, waaronder ontwikkelaars, om te zorgen dat onze producten en diensten optimaal beheerd worden en voldoen aan de klantbehoeften.

 

Wie is NControl? 

Bij NControl zijn we gepassioneerd bezig met het ondersteunen van apotheken en zorgverleners om hun bedrijfsvoering naar nieuwe hoogten te tillen met innovatieve ICT-oplossingen. Als drijvende kracht achter de efficiënte inzet van technologie, stelt onze suite aan producten onze klanten in staat om onderscheidende zorg te bieden aan hun patiënten en zorgconsumenten. En we hebben grootse plannen - samen met ons team van getalenteerde medewerkers streven we ernaar de allerbeste ICT-dienstverlener voor apothekers te worden!

Innovatie in Zorg-ICT:
Onze producten en diensten zijn ontworpen met het oog op vernieuwing, en we blijven voortdurend streven naar vooruitgang. Bij NControl omarmen we de kracht van technologie om de zorgsector te transformeren.

Samenwerkingscultuur:

We geloven in de kracht van samenwerking en waarderen de inbreng van elk teamlid. Hier krijg je de kans om je ideeën te delen en bij te dragen aan de gezamenlijke ambitie om de zorgsector te verbeteren. 

Open- en informele bedrijfscultuur:
Bij NControl heerst er een open en informele bedrijfscultuur waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn. We moedigen diversiteit aan en creëren een werkomgeving waarin ieders stem wordt gehoord. 

Onderdeel van een sterk geheel:
Als dochteronderneming van Mosadex Groep; de totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie, bevinden we ons in een unieke positie om te profiteren van een solide basis en een schat aan expertise.

 

Wat zoeken wij in een collega?

 •  Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur Farmakunde of andere relevante opleiding

 • Je bent klantgericht om effectief met klanten te kunnen omgaan

 • Sterke analytische vaardigheid die je inzet om complexe vraagstukken op te lossen

 • Je bent goed in plannen en organiseren van werkzaamheden

 • Je neemt graag initiatief

 • Je werkt graag samen

 • Je voelt je verantwoordelijk voor het te behalen resultaat

Kortom, we zoeken een enthousiaste en toegewijde collega die klaar is om een verschil te maken in ons team.

 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij vinden het belangrijk om een salaris te betalen dat past bij de kennis en ervaring die je meebrengt. Voor deze functie bieden wij een salaris van €3500-€3800,- o.b.v. een fulltime (=40 uur) dienstverband. Daarnaast ontvang je van ons het volgende:

 • Reiskostenvergoeding van €0,23 per kilometer vanaf 10km

 • Pensioenregeling

 • Hybride werken + netto thuiswerkvergoeding (€2,35 per dag)

 • Opleidingsmogelijkheden en ruimte om jezelf te kunnen ontwikkelen in je loopbaan

 • Gezellige teamdagen op kantoor

Ben je enthousiast geworden over ons verhaal?

Dan horen we graag van je! Je kunt  reageren via info@ncontrol.nl t.a.v. Lee-Sun Verneuil. Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met ons in gesprek.

 

Hoe ziet onze sollicitatieprocedure eruit?

1.       Je toont je interesse

We gaan met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beiden na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Amersfoort.

2.       De eerste kennismaking op locatie

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om je vragen te stellen en willen wij wat zaken extra uitvragen.

3.       Het tweede gesprek en onze persoonlijkheidstest

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een tweede gesprek plannen! Op die manier kun je kennismaken met (een aantal van) je toekomstige collega’s en kunnen we zaken die nog niet ter sprake zijn gekomen nog wat verder uitdiepen. Ook kunnen we gebruikmaken van onze persoonlijkheidstest. Dit is een online methode, waarbij we na 10 minuten een goed beeld hebben van je persoonlijkheid en hoe we je het beste kunnen inzetten.

4.       Alles achter de rug?

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruit ziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.

5.       Akkoord?

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf! We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen zodat je op je eerste werkdag een vliegende start beleefd!

 

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij NControl

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: