INLOGGEN

Startende financieel medewerker (0-2 jaar ervaring)

Amersfoort 24-28 uur mbo/hbo

Ben jij die startende financieel medewerker (0-2 jaar werkervaring) die van afwisseling houdt? Heb je interesse in het opstellen van financiële rapportages én het uitvoeren van financiële controles? Dan zoeken we jou!

interesse in financiële administratie

nauwkeurig en integer

teamplayer met humor

Solliciteer direct! Stuur door

Startende financieel medewerker (0-2 jaar ervaring)

Wat ga je doen?

Als het met financiën te maken heeft, draai jij er je hand niet voor om! Als financieel medewerker ben je een belangrijke schakel in ons finance team. Je houdt ervan zaken te analyseren én op te lossen; je zoekt de feiten achter de cijfers. Je bent analytisch en in staat om financiële analyses te gaan maken met Power BI. Binnen de financiële administratie ben je mede verantwoordelijk voor meerdere taken.

Je houdt je onder andere bezig met:
- Ondersteunen bij de voorbereiding van de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting door de manager financiële administratie.
- Het helpen bij het opstellen van management rapportages.

- Het uitvoeren van diverse controles en signaleren van afwijkingen, waaronder de in- en uitgaande geldstromen en het verwerken van bankmutaties.

– Je werkt mee aan het debiteuren- en crediteurenbeheer.

En zoek je meer uitdaging? Ook dat kan! Er zijn voldoende mogelijkheden om een grotere rol krijgen in het zelfstandig opstellen van verschillende financiële controlewerkzaamheden, rapportages en analyses.

Wij vragen van jou:

  • Minimaal een afgeronde financiële opleiding op mbo niveau 4.

  • Je hebt cijfermatig inzicht, bent analytisch, dienstverlenend en klantvriendelijk.

  • Je werkt nauwkeurig en integer.

Dan bieden wij jou:

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Samen elke dag beter, dat is de belofte! Naast een passend salaris hebben we een mooie pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties. Maar misschien wel nog belangrijker: superleuke collega’s, een fijne werksfeer en van gezelligheid houden we ook! We zien je graag op onze vrijdagmiddagborrel.

Over ons:

NControl is een ICT-dienstverlener en biedt een uitgebreid aanbod aan IT-applicaties op het gebied van farmaceutische zorg, bedrijfsvoering en commercie. Met deze applicaties leveren apothekers de beste zorg aan zorgconsumenten. Wij zijn ervan overtuigd dat ICT de zorg verder brengt. Een ambitieus en enthousiast team van ruim veertig collega’s zetten zich daar iedere dag voor in. Zij zorgen voor het optimaal functioneren van de software en bieden realtime ondersteuning in de apotheek.

NControl is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Monique Smits. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!


1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beide kanten te weten of we bij elkaar passen!

4. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Benieuwd naar hoe het is om bij NControl te werken?

Bekijk de video van jouw toekomstige collega Mark. Hij werkt als product- en implementatiespecialist bij NControl.

Het fijnste van werken bij NControl vind ik de sfeer op de werkvloer.

Mark Noorman // Product- en implementatiespecialist

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: