INLOGGEN

Support medewerker apotheeklogistiek

Amersfoort 32-40 uur hbo

Wil jij ons helpen om klanten te begeleiden bij het optimaliseren van hun assortiment en je volledig te verdiepen in het logistieke proces in de apotheek? Dan zoeken we jou!

dienstverlenend

innovatief

teamspeler

Solliciteer direct! Stuur door

Support medewerker apotheeklogistiek

Wat ga je doen?

Je begeleidt apotheken op het gebied van inkoop en farmalogistiek en zorgt ervoor dat alle klantvragen en issues op de juiste plek terechtkomen. Jij bent de schakel tussen de vraag van de klant en de technische oplossing op het gebied van voorraad, assortiment, bestellingen en verwerking van recepten van de klanten. Deze vragen en eventuele klachten registreer je ook meteen in het CRM-systeem. Je levert een positieve bijdrage aan de optimalisatie van ons serviceproces.

Wat vragen wij?

Als energieke professional toon je eigenaarschap voor jouw klanten. Je bent dienstverlenend en in staat om projectmatig te innoveren. Je hebt een hbo-opleiding, werkt graag samen en hebt een gezonde dosis zelfkennis. Samen iedere dag beter is ons motto. Kennis van farmaceutische zorg en de processen in een apotheek is een pre, maar zeker geen must.

Dit bieden wij jou

  • Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.

  • Goede arbeidsvoorwaarden en een uitstekende pensioenregeling.

  • Een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

  • Wij houden van gezelligheid! We zien je ook graag op de vrijdagmiddagborrel.

Over ons:

NControl ondersteunt apotheken en zorgverleners in een efficiënte bedrijfsvoering met passende ICT-oplossingen. Dankzij onze producten zijn onze klanten in staat onderscheidende zorg voor hun patiënten en zorgconsumenten te realiseren. Wij zijn ambitieus en willen samen met onze talentvolle medewerkers de beste ICT-dienstverlener zijn voor apothekers! Ben jij net zo ambitieus als wij en geloof jij dat ICT de zorg verder kan  brengen? Dan ben je van harte welkom in ons team!

Goed om te weten: NControl is een dochteronderneming van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Heb je interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar E info@ncontrol.nl t.a.v. Lee-Sun Verneuil. Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature. 

  1. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen op ons kantoor.

  2. Is er tijdens de kennismaking een klik? Dan volgt een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s.

  3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

  4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij NControl!


Benieuwd naar hoe het is om op de afdeling Inkoop & Logistiek te werken?

Bekijk dan de video van Lee-Sun of lees hier meer over het werken bij NControl.

Het is erg leuk om zorg te combineren met het technische aspect van ICT.

Lee-Sun // Teamleider Inkoop & Logistiek

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: