INLOGGEN

Commercieel assistent Category Management

Lelystad 36-40 uur mbo/hbo

Ben jij - samen met de category manager - de verbindende factor tussen verschillende afdelingen, de leveranciers en uiteraard onze ondernemers? En zoek jij een bijzondere functie met mooie uitdagingen? Wij zoeken een commercieel assistent voor de afdeling Category Management.

commercieel

verbindende factor

bijzondere functie

Solliciteer direct! Stuur door

Commercieel assistent Category Management

Wat ga je doen?

Jij bent de verbindende factor (spin in het web) tussen verschillende afdelingen binnen DA, de leveranciers en uiteraard onze ondernemers. Naast de administratieve en operationele werkzaamheden, zoals de verwerking van logistieke (artikel)data, ben je ook de sparringpartner voor de category manager(s) en veelal eerste aanspreekpunt voor onze leveranciers over assortiment en promoties. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ons folderproces. Dit houdt in dat je meehelpt met de aanvraag, inzet én controle van promoties online en offline. Denk hierbij aan onze folders, consumentenmagazine, social media en onze webshop.

Je bent creatief en commercieel genoeg om hieraan je eigen richting te geven. Uiteraard doe je dit niet alleen maar zorg je samen met je collega’s voor een goed lopend en innovatief assortiment!

Als commercieel assistent maak je deel uit van een enthousiast team bestaande uit: een unit manager, category manager(s) en commercieel assistent(en). Samen werk je als één team om de categorieën zo succesvol mogelijk te maken. Omdat wij een bedrijf zijn met korte lijnen, wordt er snel geschakeld en vindt er makkelijk overleg plaats.

Wat vragen wij?

 • Minimaal 2 jaar relevante commerciële ervaring in een retail organisatie.       

 • Analytisch en op de hoogte van marktontwikkelingen en trends.

 • Gestructureerde werkhouding, houdt goed overzicht, en je bent flexibel en secuur.

 • Goede kennis van Excel en de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Dan bieden wij je: 

 • een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring; 

 • een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn;

 • een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over ons:

We hebben echt iets nieuws te vertellen. Want het merk DA bestaat al 80 jaar. DA is als drogisterijformule een onderdeel van de Mosadex Groep. Het merk DA is waar we met alle ondernemers voor staan; vertrouwd, vakkundig en oprecht betrokken.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar: E a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

 1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: