INLOGGEN

Medewerker backoffice

Lelystad 20-40 uur mbo

Heb je zin om zelfstandig onze ondernemers te ondersteunen en je collega’s te helpen? Ben je proactief en maak jij met je positieve attitude het verschil? Kortom: zoek je een afwisselende functie in een hartstikke leuk team? Dan maken wij graag kennis met jou!

afwisselende functie

ondersteunend

proactief

Solliciteer direct! Stuur door

Medewerker backoffice

Wat ga je doen?

Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze ondernemers en collega’s. Wat je kán oppakken, ga je zelfstandig doen. En zo niet, dan ga je samen met je collega’s op zoek naar een oplossing. Zo vult de dag zich steeds met andere taken en is geen dag hetzelfde. Mails afhandelen, collega’s ondersteunen of facilitaire zaken regelen? Binnen deze functie is meer dan genoeg ruimte om jezelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te leren. Samen maken we jouw baan geweldig! Je rapporteert aan de manager backoffice.

Wat vragen wij?

 • Enthousiasme en flexibiliteit. Een starter die zichzelf wil ontwikkelen, óf een ervaren collega die houdt van aanpakken en graag wil groeien.

 • Mbo werk- en denkniveau met een retail/administratieve achtergrond.

Dan bieden wij je: 

 • Een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring.

 • Een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn.

 • Thuiswerken is bespreekbaar.

 • Een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

We hebben echt iets nieuws te vertellen. Want het merk DA bestaat al 80 jaar. DA is als drogisterijformule een onderdeel van de Mosadex Groep. Het merk DA is waar we met alle ondernemers voor staan; vertrouwd, vakkundig en oprecht betrokken.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar: E a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

 1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beide kanten te weten of we bij elkaar passen!

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: