INLOGGEN

Promotiemanager

Lelystad 32-40 uur hbo

Ben jij de verbindende factor tussen verschillende afdelingen, onze ondernemers en de consument? Ben je stressbestendig en ga je een uitdaging niet uit de weg? En zoek jij een bijzondere functie in een hartstikke leuk team? Dan maken wij graag kennis met jou!

verbindende factor

marketing

commercieel

Solliciteer direct! Stuur door

Promotiemanager

Wat ga je doen?

Jij gaat ervoor zorgen dat onze ondernemers commercieel succes kunnen behalen met het wegplannen van de beste commerciële uitingen. Dit doe je door in nauwe samenwerking met category management het beste aanbod, op het juiste tijdstip en via het meest geschikte kanaal richting consument weg te plannen. De gekozen uitingen worden vervolgens door je collega’s op de afdeling marketing verder opgepakt om zo goed mogelijk vorm te geven. Ook bepaal je welke tarieven we willen hanteren richting onze leveranciers en doet hier proactief voorstellen voor. Je rapporteert aan het hoofd marketing- en e-commerce.

 

Wat vragen wij?

 

·        Minimaal 3 jaar relevante ervaring in een retail organisatie.

·        Hbo werk- en denkniveau met een commercieel/bedrijfseconomische achtergrond.

·        Allround kennis van en ervaring met marketing en het commerciële proces eromheen.

 

Dan bieden wij je: 

 

·        een marktconform salaris, passend bij jouw kennis en ervaring;  

·        een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn;

·        een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over ons:

We hebben echt iets nieuws te vertellen. Want het merk DA bestaat al 80 jaar. DA is als drogisterijformule een onderdeel van de Mosadex Groep. Het merk DA is waar we met alle ondernemers voor staan; vertrouwd, vakkundig en oprecht betrokken.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie én cv naar:

E a.huijbrechts@mosadex.nl t.a.v. Anoeska Huijbrechts. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan ook een mailtje naar dit adres. We horen graag van je!

 

1. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Is er een klik? Dan plannen we een tweede gesprek en maak je kennis met jouw toekomstige collega’s. Over het algemeen zijn twee gesprekken voldoende om van beiden kanten te weten of we bij elkaar passen!

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij ons team!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: