INLOGGEN

Teamleider magazijn

Zwolle 40 uur MBO/HBO

Ben jij die resultaatgerichte, proactieve teamleider, met oog en oor voor medewerkers én het organisatiebelang? Haal jij het beste in jouw medewerkers naar boven? Dan zijn wij zeker op zoek naar jou!

Leidinggeven

Resultaatgericht

Verbindend

Proactief

Solliciteer direct! Stuur door

Teamleider magazijn

Wat ga je doen ?

Als teamleider magazijn geef je leiding aan ongeveer 30fte. Je stuurt het team aan bij de magazijnprocessen. Je bouwt aan een sterk team dat in staat is gestelde resultaten (kwaliteit en productie) te behalen en veranderingen te implementeren. Daarbij zorg je voor een goede werkverdeling, stel je uitdagende doelen en streef je naar een optimale teamprestatie en een continue verbetercultuur. Het is voor jou geen probleem om op wisselende werktijden te werken, variërend van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 22:00 uur.

Wie zoeken wij ?

  • een verbindende leidinggevende die midden in het team staat en zorgt voor een goede balans tussen medewerkers en de organisatie en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

  • een klant- en resultaatgerichte teamleider, mensgericht en betrouwbaar. Je staat stevig in je schoenen en schept duidelijkheid in het team;

  • een echte verbeteraar, altijd met het team op zoek naar het volgende verbeterpunt;

  • minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in logistieke richting en minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

Wat krijg je :

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf ? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Naast een passend salaris en een goede pensioenregeling. ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Maar misschien nog wel belangrijker: super leuke collega's en een fijne werksfeer!

Over ons

Binnen Holland Pharma/NDS werken we samen met meer dan 450 fijne collega’s. Holland Pharma/NDS is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten en is een dochteronderneming van Mosadex Groep. Met een groot team van gespecialiseerde en hardwerkende medewerkers dragen we bij aan het leveren van 76.000 artikelen. Dit kunnen reguliere, biologische en glutenvrije (medische) producten zijn die worden aangeboden in drogisterijen, apotheken, reformzaken of gezondheidscentra. Van voedingssupplementen tot geneesmiddelen en van voeding tot lichaamsverzorging. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één groothandel zijn. Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en ervaring kunt bijdragen aan de invulling van onze ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Heb je interesse?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E sollicitatie@hollandpharma.nl o.v.v. Teamleider magazijn Zwolle. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan zeker contact met ons op. We horen graag van je!

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert zo spoedig mogelijk

We bekijken je cv en motivatie brief zorgvuldig. We laten je nog dezelfde week weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

2. Kennismaken

Tijdens het eerste gesprek kijken we of er een echte klik is voor beiden.

3. Het tweede gesprek

We plannen een tweede gesprek direct na het eerste gesprek. Dit is vaak voldoende om te weten of we bij elkaar passen!

4. Contract voorstel

Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met het aanbod en heb je het contract getekend? Dan zien wij uit naar een fijne samenwerking en heten we je graag van harte welkom bij Holland Pharma & Nederlandse Drogisterij Service!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Holland Pharma

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: