INLOGGEN

Onderhoudsmonteur

Leiden 40 uur mbo

Ben jij handig en vind je het leuk om met een robot te werken en nieuwe ervaringen op te doen? Lees dan snel verder!

afgeronde technische opleiding

flexibel

accuraat

Solliciteer direct! Stuur door

Onderhoudsmonteur

Wat ga je doen?

Geen dag is hetzelfde bij Central Filling Mosadex. Als onderhoudsmonteur ga je nauw samenwerken met een collega. Niet zomaar een collega, namelijk een robot. Deze robot zorgt, aan de hand van recepten, dat alle medicijnen van één patiënt bij elkaar worden gezocht. 

Is er een storing aan de robot? Jij weet hoe je deze zo snel mogelijk oplost. Daarnaast voer jij preventief controles uit aan de robot. Verder pas je bepaalde afmetingen van de robot aan zodat de doosjes medicijnen erin passen. Je zorgt er ook voor dat de overige apparatuur feilloos draait, denk hierbij aan printers, rolbanen en stickerapparatuur. Te zijner tijd ga je je ook bezig houden met het dagelijks onderhoud van het pand.

Ook geef je advies over verbeteringen aan alle machines en installaties. Je bent daarnaast de schakel tussen onze organisatie en externe partijen, zoals de leverancier van ons systeem. Jij ondersteunt het hele operationele proces. Daarvoor houd je goed contact met de teamleiders en proces operators.

Central Filling Mosadex is nieuw in Leiden. Omdat het een startend onderdeel is help je in het begin ook mee met productiewerkzaamheden, zoals het vullen van de robot met doosjes medicijnen. Verder horen administratieve werkzaamheden soms bij jouw werk. Je werkt nauw samen met je collega’s van de groothandel, aan de overkant. Fysieke meters maken is voor jou geen probleem, want je loopt regelmatig heen en weer tussen de 2 naast elkaar gelegen panden.  

Werken bij Central Filling is een verantwoordelijke baan. Patiënten zijn afhankelijk van de medicijnen die wij via de apotheek aan hen leveren. Jij zorgt er daarom voor dat reparaties en onderhoud op tijd gedaan worden. Veiligheid en efficiëntie zijn hierbij belangrijk om het productieproces zo min mogelijk te verstoren.

Wat zoeken wij?

Als onderhoudsmonteur heb je een afgeronde technische opleiding en werkervaring in een vergelijkbare technische functie. Je beschikt over een VCA-diploma en wilt andere opleidingen volgen als dat nodig is. Je bent accuraat en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw werk is altijd van hoge kwaliteit.

Wat krijg je?

Zoek je een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf? Wij zijn volop in ontwikkeling en jij krijgt de ruimte om met ons mee te groeien. Om je werk zo goed mogelijk uit te voeren word je intern opgeleid door de ontwerper van de robot. Je werkt 40 uur en draait mee in een ploegendienst. Naast een passend salaris met ploegentoeslag hebben we een hele goede pensioenregeling. Ook krijg je door het jaar heen een aantal leuke attenties en is er een jaarlijks personeelsfeest. Maar misschien wel nog belangrijker: super leuke collega’s en een fijne werksfeer!

Over je nieuwe werkgever

Central Filling Mosadex levert recepten per patiënt kant-en-klaar aan bij de apotheek. De recepten worden via een geautomatiseerd systeem verwerkt en verzameld met behulp van een robot. Ons team maakt de bestellingen vervolgens gereed voor verzending naar de apotheken.

Onderdeel van Mosadex Groep

Central Filling Mosadex is onderdeel van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie. Om marktleider te zijn en te blijven investeren we in onze medewerkers. De juiste mensen op de juiste plek. Voor de collega's die focus, eigen initiatief, durf en ondernemerschap tonen, zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 14 oktober a.s. je motivatie en cv naar hrm@mosadex.nl t.a.v. Vanessa Griekspoor. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

De sollicitatieprocedure

1. In de week van 18 oktober hoor je of we een eerste kennismaking willen plannen. We houden dit gesprek zo snel mogelijk.

2. Is er een klik? Dan volgt een tweede gesprek op 25 of 26 oktober waarin je kennis maakt met jouw toekomstige collega’s. Eventueel gevolgd door een competentietest.

3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom in ons team!

Benieuwd naar hoe het is om bij Central Filling Leiden te werken?

Bekijk dan de video van Tim of lees hier meer over het werken bij Central Filling Mosadex.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: