INLOGGEN

Apotheker

Utrecht 24-40 uur hbo/wo

Wil jij samen met leveranciers in Nederland en buitenland oplossingen zoeken voor de medicijntekorten in Nederland? Jouw expertise als (beginnend) apotheker is hierbij essentieel. Kun jij goed plannen en haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Dan zoeken wij jou!

productinhoudelijk expert

medicijntekorten

zelfstandig

Solliciteer direct! Stuur door

Apotheker

Wat ga je doen?

Als apotheker bij Pharme ben je het visitekaartje van de organisatie. Als productinhoudelijk expert voor zowel je collega’s als voor onze klanten beantwoord je vragen van apothekers, ga je op zoek en vind je samen met onze leveranciers de beste oplossing voor elk medicijntekort. Hierbij vind je steeds de optimale balans tussen de beste prijs, snelste levertijd en beste beschikbaarheid. Uiteraard met de hoogste kwaliteit. Je bent onderdeel van een zelfstandig team, waarmee je samen zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Je werkt ook samen met de collega’s van de andere bedrijven binnen de Medcor Group en Mosadex Groep.

Waar ga je werken?

Pharme is dé specialist op het gebied van medicijntekorten en biedt een oplossing bij dit groeiende probleem in Nederland. Dit doen wij door

oplossingen te bieden aan apotheken en ziekenhuisapotheken voor medicijnen die tijdelijk of langere tijd niet leverbaar zijn via de reguliere groothandel. Pharme vindt dat geneesmiddelentekorten in een land als Nederland niet mogen bestaan. Daarom is ons doel om samen met apothekers medicijntekorten terug te dringen zodat een apotheker uitstekende zorg kan blijven leveren en zijn patiënt de juiste medicijnen, op het juiste moment ontvangt. Pharme heeft een kantoor in Lelystad en in Utrecht.

Wat vragen wij van jou?

 • Je bent net of bijna afgestudeerd als apotheker, of je bent al langer apotheker en hebt ervaring in de openbare, poliklinische of ziekenhuisapotheek of in een vergelijkbare functie.

 •  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 • Je bent een goede planner en hebt een groot aanpassingsvermogen.

 • Je haalt voldoening uit het helpen van mensen en zet graag die extra stap.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Vanuit ons High Performance Organisation (HPO) programma stimuleren we je om jezelf te ontwikkelen.

En verder:

 • werken we flexibel vanuit huis en op ons kantoor in Utrecht. Soms werken we ook in Lelystad. Wij faciliteren een goede thuiswerkplek voor jou;

 • betreft het een functie voor één jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband;

 • zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen de Medcor Group en de Mosadex Groep;

 • worden we begeleid door een coach, die ons helpt ons werk goed te doen;

 • organiseren we teamlunches, teambuildingsessies en een jaarlijks teamuitje. Het bier ligt altijd klaar in de koelkast voor een gezellige eind van de middagborrel op kantoor of in het nabij gelegen Wilhelminapark.

Solliciteren? We maken graag kennis met jou!

Stuur dan voor 15 juni 2022 je motivatie en cv naar
E maria.merkx@pharme.nl. Heb je nog vragen over deze functie? We vertellen je er graag meer over. Mail of bel Maria Merkx, general manager: T +31 6 59 83 17 32 of
E maria.merkx@pharme.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: