INLOGGEN

Medewerker frontoffice (klantenservice)

Utrecht 32 uur mbo

Wil jij samen met leveranciers in Nederland en buitenland oplossingen bieden voor de medicijntekorten in Nederland? Ben je commercieel ingesteld en haal jij voldoening uit het helpen van anderen? Dan zoeken wij jou! Jij wordt hét visitekaartje van de organisatie.

productinhoudelijk expert

proactief

farmacie

Solliciteer direct! Stuur door

Medewerker frontoffice (klantenservice)

Wat ga je doen?

Door bestaande geneesmiddeltekorten kunnen apotheken hun patiënten soms niet van de benodigde medicatie voorzien. Dit is waar jij als medewerker van Pharme te hulp schiet. Apothekers nemen contact op met jou en jij helpt hen met het zoeken naar een alternatief.

Als productinhoudelijk expert voor onze klanten beantwoord je vragen van apothekers, ga je op zoek en vind je samen met onze leveranciers de beste oplossing voor elk medicijntekort. Hierbij vind je steeds de optimale balans tussen de beste prijs, snelste levertijd en beste beschikbaarheid. Uiteraard met de hoogste kwaliteit.

Daarna bel jij nog eens proactief na of alles naar wens is gegaan en of de patiënten geholpen zijn.

Over Pharme

Pharme is dé specialist op het gebied van medicijntekorten en biedt een oplossing bij dit groeiende probleem in Nederland. Dit doen wij door oplossingen te bieden aan apotheken en ziekenhuisapotheken voor medicijnen die tijdelijk of langere tijd niet leverbaar zijn via de reguliere groothandel. Pharme vindt dat geneesmiddelentekorten in een land als Nederland niet mogen bestaan. Daarom is ons doel om samen met apothekers medicijntekorten terug te dringen zodat een apotheker uitstekende zorg kan blijven leveren en zijn patiënt de juiste medicijnen, op het juiste moment ontvangt.

Waar ga je werken?

Je bent onderdeel van een zelfstandig team, waarmee je samen zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Je werkt ook samen met collega’s van de andere bedrijven binnen Medcor Group en Mosadex Groep.

Wat vragen wij van jou?

 • Mbo-4 werk- en denkniveau. Je bent bijvoorbeeld apothekersassistent(e) met een hart voor sales óf juist een commercieel medewerker met interesse in de farmacie.

 • Je bent gemotiveerd om je ergens helemaal in te verdiepen en het eigen te maken. Je denkt proactief mee in oplossingen en doet zelf een voorstel voor de afhandeling.

 • Je bent behulpzaam, communicatief sterk en werkt servicegericht.

 • Je haalt voldoening uit het helpen van anderen én zet graag die extra stap. Jij bent dé reden dat onze klanten graag contact opnemen met Pharme; je maakt de dag van een ander goed.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Vanuit ons High Performance Organisation (HPO) programma stimuleren we je om jezelf te ontwikkelen.

En verder:

 • werken we flexibel op ons kantoor in Utrecht;

 • betreft het een functie voor één jaar. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband;

 • zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden binnen Medcor Group en Mosadex Groep;

 • worden we begeleid door een coach, die ons helpt ons werk goed te doen;

 • organiseren we teamlunches, teambuildingsessies en een jaarlijks teamuitje;

 • leren we jou alle kneepjes van het vak en kom jij alles te weten over geneesmiddelentekorten.

Solliciteren? We maken graag kennis met jou!

Stuur dan voor 24 oktober 2022 je motivatie en cv naar E maria.merkx@pharme.nl.
Heb je nog vragen over deze functie? We vertellen je er graag meer over. Mail of bel Maria Merkx, general manager: T +316 59 83 17 32.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Pharme

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: