INLOGGEN

Student(en) farmacie/farmakunde

Utrecht 16-24 uur hbo/wo

Zoek jij een toffe vakantiebaan waarbij jij samen met leveranciers in Nederland en buitenland oplossingen zoekt voor de medicijntekorten in Nederland? Kun jij goed plannen en haal jij voldoening uit het helpen van mensen? Dan zoeken wij jou!

productinhoudelijk expert

kennis verbreden

juli en augustus

Solliciteer direct! Stuur door

Student(en) farmacie/farmakunde

Wat ga je doen?

Als medewerker bij Pharme ben je het visitekaartje van de organisatie. Je ondersteunt collega’s bij de dagelijkse werkzaamheden op het kantoor in Utrecht. Als productinhoudelijk expert voor zowel je collega’s als voor onze klanten beantwoord je vragen van apothekers, ga je op zoek en vind je samen met onze leveranciers de beste oplossing voor elk medicijntekort. Hierbij vind je steeds de optimale balans tussen de beste prijs, snelste levertijd en beste beschikbaarheid. Uiteraard met de hoogste kwaliteit. Je bent onderdeel van een zelfstandig team, waarmee je samen zorgt voor een hoge klanttevredenheid.

Waar ga je werken?

Pharme is dé specialist op het gebied van medicijntekorten en biedt een oplossing bij dit groeiende probleem in Nederland. Dit doen wij door oplossingen te bieden aan apotheken en ziekenhuisapotheken voor medicijnen die tijdelijk of langere tijd niet leverbaar zijn via de reguliere groothandel. Pharme vindt dat geneesmiddelentekorten in een land als Nederland niet mogen bestaan. Daarom is ons doel om samen met apothekers medicijntekorten terug te dringen zodat een apotheker uitstekende zorg kan blijven leveren en zijn patiënt de juiste medicijnen, op het juiste moment ontvangt. Pharme heeft een kantoor in Lelystad en in Utrecht. Jij gaat werken in Utrecht.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent een ouderejaars student farmacie of farmakunde. Ervaring als stagiair en/of als werkstudent in de openbare, poliklinische of ziekenhuisapotheek is een pre.

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  • Je bent een goede planner en hebt een groot aanpassingsvermogen.

  • Je haalt voldoening uit het helpen van mensen en zet graag die extra stap.

  • Je bent één tot drie dagen per week beschikbaar in de maanden juli en augustus.

Wat mag je van ons verwachten?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke vakantiebaan binnen een dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. Klikt het goed? Dan kunnen we je hulp in de nabije toekomst misschien nog wel vaker gebruiken.

En verder:

  • kijken we per week samen naar het aantal uur dat jij wilt werken. Jij hebt vakantie en dat begrijpen wij;

  • ligt het bier altijd klaar in de koelkast voor een gezellige borrel op kantoor of in het nabij gelegen Wilhelminapark. Ook organiseren we teamlunches en een jaarlijks teamuitje;

  • leren we jou alle kneepjes van het vak en kom jij alles te weten over geneesmiddelentekorten.

Solliciteren? We maken graag kennis met jou!

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar E maria.merkx@pharme.nl. Heb je nog vragen over deze functie? We vertellen je er graag meer over. Mail of bel Maria Merkx, general manager: T +31 6 59 83 17 32 of E maria.merkx@pharme.nl.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: