INLOGGEN

PHP Developer

Elsloo 32-40 uur mbo/hbo

Ben jij een Software Developer die goed past in een dynamische omgeving? En vind je het leuk om met jouw creatieve oplossingen bij te dragen aan een toekomst met betere zorg? Lees dan snel onderstaande vacature en solliciteer!

Afwisselende werkweek

Dynamische werkomgeving

Sfeervolle en collegiale werkplek

Solliciteer direct! Stuur door

PHP Developer

Wat ga je doen? 

Als software Developer bij Mosadex ICT ben je verantwoordelijk voor het (door-) ontwikkelen, analyseren en optimaliseren van in-house ontwikkelde software applicaties, die apothekers helpt bij het voorzien van de juiste spullen en materialen. Je kunt daarbij denken aan ERP/WMS systemen of het IT servicedesk platform (ITIL).  
Projecten waar jij als Developer specifiek mee aan de slag zult gaan zijn: 

 • Het doorontwikkelen van onze IT-servicedesk software; 

 • Het gefaseerd en modulair overzetten en moderniseren van ons ERP/WMS systeem; 

In de toekomst zal je daarnaast bezig gaan met het vernieuwen van het ERP systeem dat door onze organisatie wordt gebruikt.  

Dit vind je leuk om te doen: 

We vinden het belangrijk dat onze collega’s langere tijd met plezier bij ons aan de slag zijn. Daarom hebben we een lijstje opgesteld met dingen waarvan wij denken dat je ze leuk moet vinden, zodat je ook plezier in je werk hebt.  
Je vindt het leuk om:  

 • PHP code te schrijven en met het Laravel framework te werken; 

 • DevOps taken op je te nemen en het CI/CD te onderhouden; 

 • Impact te kunnen maken, waarbij er vanaf dag één ruimte is voor jouw input; 

 • Samen met je collega’s onze applicaties elke dag beter te maken, middels onder andere  pull requests en code reviewing.  

Waar kom je terecht? 

Als Software Developer kom je terecht in een team van 6 collega’s, dat naast jouzelf bestaat uit meerdere Programmeurs, een Tester en een Product Owner. Binnen Mosadex ICT werk je in totaal met zo’n 25 collega’s. 
Werken binnen Mosadex ICT betekent een uitdagende baan bij een succesvol bedrijf. We werken binnen ons team met de nieuwste technologieën en geven iedereen de ruimte om zijn of haar bijdrage te leveren en actief mee te denken over oplossingen. De cultuur binnen ons team is erop gericht dat iedereen zichzelf kan zijn. 
 
Mosadex ICT is onderdeel van Mosadex Groep, een totaalleverancier in de (farmaceutische) zorg- en retailmarkt. Van inkoop en logistiek tot ICT en (patiënten)zorg; samen werken wij aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. In samenwerking met meer dan 800 apotheken, 475 Service Apotheken, 350 drogisterijen, 250 zorgorganisaties en ruim 2.000 medewerkers verlenen wij onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte! 

Wie zoeken wij? 

Nu je een beter beeld hebt van de functie en de omgeving waar je in terecht zult komen, vertellen we je graag meer over wat wij zoeken in een collega. We denken dat jij succesvol zult zijn in deze functie als je de volgende kennis en ervaring meebrengt: 

 • Je hebt een afgeronde Mbo- of hbo-opleiding, met minimaal 2 jaar werkervaring met PHP; 

 • Je hebt ervaring met het werken met Docker, Git, MSSQL, MySQL, Azure Devops/Bitbucket; 

 • Kennis van diverse programmeertalen, bijvoorbeeld .NET, is bij ons altijd welkom;  

 • Ervaring met Devops, Laravel en livewire zijn een pré. 

Naast bovenstaande punten, zijn we vooral op zoek naar de juiste persoon die goed bij ons team past. We vinden het daarom belangrijk dat onze nieuwe collega een zelfstarter is; je neemt initiatief om zaken op te pakken en gaat proactief te werk. Hierbij zoek je naar de balans tussen zelfstandig werken en de verbinding opzoeken met je team. Onze ideale nieuwe collega is flexibel en kan snel schakelen; je past in een omgeving met dynamiek en ad-hoc werkzaamheden. Tot slot ben je energiek en collegiaal; je zoekt graag de verbinding op met je collega’s.  

Wat wij te bieden hebben 

Voor deze functie ontvang je een salaris tussen de €2800,- en €4500,- op basis van een fulltime dienstverband (40 uur per week), gebaseerd op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je bij ons de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden:  

 • Een goede pensioenregeling; 

 • Reiskosten-/ thuiswerkvergoeding; 

 • 24 vakantiedagen; 

 • Mogelijkheid tot maximaal 2 dagen thuiswerken, in geval van een fulltime dienstverband; 

 • Een goede werksfeer, die gekenmerkt wordt door een familiaire sfeer waar iedereen zichzelf kan zijn.  

Ben je enthousiast geworden? 

Dan horen we natuurlijk graag van je! Je kunt contact opnemen met onze Recruiter Yzette via yzette.smulders@mosadex.nl of bel/WhatsApp haar op haar mobiele nummer (06 21 33 92 09). Ook als je nog vragen en/of twijfels hebt, of meer wil weten voor je officieel solliciteert, kun je via bovenstaande contactgegevens met haar in gesprek.  

Onze sollicitatieprocedure  
  
1.        Je toont je interesse  

We gaan (telefonisch) met je in gesprek om je te leren kennen en te horen waarom je enthousiast bent over de functie. Zijn we beide na dit gesprek enthousiast? Dan gaan wij ons best doen om zo snel mogelijk een eerste kennismaking te plannen op locatie in Elsloo. 

2.        De eerste kennismaking op locatie  

Dit gesprek gebruiken we om te kijken of er sprake is van een klik tussen ons beiden. Wij vertellen je meer over de functie en onze organisatie en zijn tegelijkertijd ook benieuwd naar jou. Wij willen wat zaken extra uitvragen en uiteraard krijg je tijdens dit gesprek de ruimte om jouw vragen aan ons te stellen.  

3.        Een dagje meekijken 

Ons eerste gesprek goed afgerond? Dan gaan we direct een vervolg met je plannen. Bij Mosadex ICT doen we dit graag op een manier die past bij onze manier van werken; inhoudelijk gedreven met een focus op techniek. Daarom zul je een dag(deel) komen meedraaien bij het team, om te zien hoe jouw kennis en ervaring in ons team past. Dit is voor jou én voor ons een fijne manier om elkaar ook op de inhoud beter te leren kennen en de match verder af te tasten.   

4.       Alle gesprekken afgerond?  

We doen je een aanbod dat passend is bij je kennis en ervaring en lichten je graag toe hoe het arbeidsvoorwaardenpakket eruitziet. Uiteraard bieden we je de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen.  

5.       Welkom bij Mosadex ICT!  

Je tekent je overeenkomst en we heten je van harte welkom in ons team en binnen ons mooie bedrijf. We gaan ervoor zorgen dat we alles goed voor je regelen en kijken uit naar je eerste werkdag!  

 

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: