INLOGGEN

Qualified person

Lelystad 24 uur universitair

Ter versterking van ons team zoeken we per direct een Qualified Person. Heb jij kennis en ervaring met GMP, GDP en ISO-certificering? Bekijk dan nu onze vacature.

opleiding apotheker

kennis geneesmiddelenwetgeving

GMP, GDP en ISO-certificering

Solliciteer direct! Stuur door

Qualified person

Wat ga je doen?

Als QP ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitssysteem binnen de organisatie in de ruimste zin van het woord. Denk hierbij aan nalevering van de GMP- en GDP-richtlijnen en de ISO-eisen. Je bent het primaire aanspreekpunt voor de IGJ (Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd) en draagt zorg voor de vrijgifte van verhandelde goederen.

Wat zoeken wij?

  • WO werk- en denkniveau, Opleiding Apotheker (farmaceutische industrie);

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;

  • Ruime kennis van en ervaring met GMP en GDP en ISO-certificering;

  • Kennis van de geneesmiddelenwetgeving.

Wat krijg je?

Een uitdagende, afwisselende en verantwoordelijke baan binnen een boeiende dynamische organisatie die volop in ontwikkeling is. In eerste instantie betreft het een functie voor bepaalde tijd. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Over je nieuwe werkgever

Medcor Pharmaceuticals is een groothandel in parallel geïmporteerde merkgeneesmiddelen en medische hulpmiddelen. De producten kopen we in bij groothandels, intermediairs uit diverse lidstaten van de Europese Unie en importorganisaties binnen de farmaceutische industrie. Het team werkt dagelijks op twee locaties in Lelystad om deze producten gereed te maken voor levering aan groothandelaren, openbare apotheken en ziekenhuisinstellingen. Denk bijvoorbeeld aan het ompakwerk van de geneesmiddelen, toevoegen van bijsluiters en labels. Dit gaat volgens strikte protocollen. Met hun brede portfolio van registraties zijn ze marktleider in Nederland. Medcor Pharmaceuticals is onderdeel van Medcor Group en een dochteronderneming van Mosadex Groep: totaalleverancier en marktleider in de openbare farmacie.

Solliciteren?

Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en cv naar a.huijbrechts@mosadex.nl. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stel deze dan ook via dit e-mailadres.

Benieuwd naar hoe het is om bij Medcor Pharmaceuticals te werken?

Bekijk dan de video van Rogier.

Het werken op onze afdeling is heel bijzonder omdat we werken met zeer gewilde producten.

Rogier Huber // Sales & Purchase

Rogier Huber // Sales & Purchase

"Geneesmiddelen inkopen en verkopen op de Europese markt. Dat is waar onze afdeling Sales & Purchase zich dagelijks mee bezig houdt. Geneesmiddelen zijn een gewild product en die willen we voor onze klanten tegen een scherpe prijs inkopen. Het is een spel waarbij je de concurrentie te slim af moet zijn om te kunnen winnen. Die onderhandelingen kunnen best stressvol zijn."

Hoe dit in zijn werk gaat? Daar kan Rogier je meer over vertellen!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Medcor Group

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: