INLOGGEN

Responsible Person

Elsloo/Leiden 24 - 32 uur wo

Wij zijn op zoek naar een Responsible Person/Aangewezen Persoon (RP/AP) voor de Groothandel binnen Mosadex, die ons team van RP’s voor minimaal 24 uur (meer uren mogelijk) gaat ondersteunen.

Verantwoordelijk voor handhaven kwaliteit

Collegiale structuur met andere RP's

Solliciteer direct! Stuur door

Responsible Person

Wij zijn op zoek naar een Responsible Person/Aangewezen Persoon (RP/AP) voor de Groothandel binnen Mosadex, die ons team van RP’s voor minimaal 24 uur (meer uren mogelijk) gaat ondersteunen. Als Responsible Person draag je er zorg voor dat er binnen de vestigingen van onze groothandels gewerkt wordt volgens geldende wet- en regelgeving (waaronder de Opiumwet)en alle daarop gebaseerde standaarden en normen. De GDP (Goede Distributie Praktijken) procedures kennen voor jou geen geheimen; je ziet erop toe dat deze goed worden geïmplementeerd én uitgevoerd. Ook zorg je voor naleving en (eventueel) corrigeer je waar nodig. Intern ben je voor je collega’s (o.a. directie en (lijn)management) vraagbaak en autoriteit op GDP- en kwaliteitsgebied. Voor (toe)leveranciers ben je het aanspeekpunt m.b.t. verschillende kwaliteits- gerelateerde kwesties. Samen met de andere RP’s werk je in een collegiale structuur; er is veel onderling contact en (waar nodig) neem je je collega’s waar en andersom.

Hoe ziet je dag eruit?

In algemene zin is je belangrijkste taak om te zorgen dat alle werkzaamheden binnen ons kwaliteitssysteem tijdig en binnen de juiste wet- en GDP-regelgeving plaatsvinden. Werkzaamheden die je hierbij kunt tegenkomen zijn gevarieerd en kunnen per dag- en tijdstip verschillen. Denk hierbij aan het autoriseren van wijzigingen in bestaande protocollen, het opstellen van trainingsprogramma’s voor relevant personeel, aandragen van verbetervoorstellen, begeleiden van (externe) inspecties en het juist afhandelen van quarantaine situaties recalls en retouren. Samen draag je zorg voor het werken volgens doelstellingen en jaarplanning.

Hoe word je succesvol in deze functie?

Wij denken dat je succesvol bent in deze rol als je WO-afgestudeerd bent in farmacie en beschikt over werkervaring als apotheker. Daarbij ben je bekend met alle werkzaamheden, wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit. Denk hierbij aan o.a. kwaliteitskunde, ISO-certificeringen en de GDP GNM/API. Bij voorkeur heb je ook kennis van- en/of ervaring met logistieke processen.

Wie zoeken wij als persoon?

De werkzaamheden in deze functie zijn zeer belangrijk voor het goed laten opereren van alle (kwaliteits)processen binnen de groothandel. Het belangrijkste is dan ook dat je in staat bent om accuraat te werken. Je moet goed prioriteiten kunnen stellen en veelvuldig de samenwerking opzoeken met je collega’s om te zorgen dat alle werkzaamheden goed geborgd zijn en correct worden uitgevoerd. Daarbij ben je doelgericht en kun je goed organiseren; zowel je eigen werk als (eventueel) werk voor je collega’s. Jij weet waar naar toegewerkt wordt en hoe daar te komen en kunt je collega’s daarin meekrijgen op een constructieve manier.

Wat hebben wij jou te bieden?

Deze functie is zeer belangrijk voor het goed laten functioneren van onze organisatie en wordt ook op die manier beloond. Om die reden hebben wij geen vaste salarisindicatie, maar gaan we graag met jou in gesprek over een passende beloning voor je werkzaamheden. Qua secundaire voorwaarden gaan we ook graag met je in gesprek; een leaseauto, passende reiskostenvergoeding en/of opleidingsbudget zijn allemaal bespreekbaar. Het belangrijkste voor ons is dat we de juiste persoon binnenhalen, die met plezier en enthousiasme aan de slag gaat op deze functie. Vast staat wel dat je de beschikking krijgt over een premievrij pensioen en dat je binnen de functie alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen, zowel in werkzaamheden als in functie.

Wie is Mosadex?

Mosadex Groep is een coöperatieve vennootschap voor- en door apothekers. Wij zijn een belangrijke speler binnen de Nederlandse zorg en leveren met onze 12 bedrijven een bijdrage om zorg toegankelijk, betaalbaar en patiëntvriendelijk te houden. Als geheel vormen deze 12 bedrijven de Mosadex Groep, een totaalleverancier in de farmaceutische zorgketen die zijn diensten aan meer dan 800 zorgverleners en 11 miljoen zorgconsumenten aanbiedt. Door de juiste mix van kennis, ervaring en samenwerking zijn wij de gids van onze aangesloten apotheken bij het leveren van preventieve, veilige en effectieve (farmaceutische) zorg.

Onze cultuur is te kenmerken als informeel en toegankelijk. Binnen Mosadex kunnen mensen zichzelf zijn en word je beoordeeld op de prestaties die je levert. Je krijgt de vrijheid en ruimte om je agenda zelf te bepalen en kunt daarbij ook gebruikmaken van onze thuiswerkregeling.

De sollicitatieprocedure

 1. Interesse?

  We komen graag met je in contact! Je kunt je interesse kenbaar maken via email naar werkenbij@mosadex.nl of telefonisch op 06 1159 1906. Twijfel je nog of heb je vragen over de inhoud? Neem dan contact op met Drs. John Mentink, Directeur Kwaliteit & Risico/Responsible Person (MHRM, CDPO) op 06 2336 5286.

 2. Kennismaken

  Tijdens het eerste gesprek gaan we graag met je kijken of er sprake is van een wederzijdse klik en in hoeverre de functie aan je verwachtingen voldoet.

 3. Het tweede gesprek

  Zijn zowel jij als wij nog altijd enthousiast? Dan plannen we graag een tweede gesprek in! Tijdens dit gesprek heb je de mogelijkheid kennis te maken met je nieuwe collega’s. Ook zetten we, in onderling overleg, mogelijk een competentietest in om objectief vast te kunnen stellen dat de functie goed bij je past.

 4. Contractvoorstel

  Als alle gesprekken achter de rug zijn, zorgen wij dat we een passend aanbod aan je doen. Uiteraard krijg je ook de ruimte hierover met ons in gesprek te gaan.

 5. Welkom!

  Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan heten we je van harte welkom binnen Mosadex!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Mosadex Groep

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: