INLOGGEN

Algemeen directeur Service Apotheek

's-Hertogenbosch 40 uur Universitair

Werk jij toekomstgericht vanuit een heldere langetermijnvisie op de openbare farmacie? Verlies jij geen stakeholder uit het oog en geloof jij net als wij in coachend leiderschap? Als algemeen directeur Service Apotheek bepaal, bewaak en beweeg jij de organisatie achter de franchiseformule van de beste openbare apotheken van Nederland.

ervaring in strategisch management

affiniteit met farmacie

visionair en verbindend

Solliciteer direct! Stuur door

Algemeen directeur Service Apotheek

Wat ga je doen?

Als algemeen directeur Service Apotheek (NSAB B.V.) zorg je voor het opstellen, uitvoeren en realiseren van het beleid en de strategie voor de franchisenemers en -formule van Service Apotheek, in lijn met de strategische plannen van Mosadex Groep.

Komende jaren groeit de vraag naar eerstelijns farmaceutische zorg. Je draagt bij aan de transitie waarbij de zorg voor de patiënt als uitgangspunt wordt genomen voor farmaceutische zorg in plaats van het geneesmiddel. Je hanteert hierbij de vier principes van passende zorg van de NZa en het Zorginstituut:

 1. Samen met en rondom de patiënt

 2. Gezondheid in plaats van ziekte

 3. Juiste zorg op de juiste plek

 4. Waarde gedreven

Je hebt hierin een duidelijke focus op (digitale) oplossingen in de klantreis, met impact op kwalitatieve zorgverbetering en daarmee gepaard gaande bekostiging van zorg en uitkomsten in samenwerking met franchisenemers.

Je bent verantwoordelijk voor het behalen van de (financiële) resultaatdoelstellingen van Service Apotheek. Je zorgt voor het optimaal functioneren van de organisatie, het ontwikkelen van de formule en medewerkers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de gehele dagelijkse leiding binnen Service Apotheek en geef je direct leiding aan het managementteam. Je werkt actief samen met de franchiseraad van Service Apotheek, franchisenemers en zusterbedrijven in de Mosadex Groep, waarbij jij een verbindende factor bent.

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde opleiding op wo-niveau, bedrijfskunde of vergelijkbaar.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als commercieel, marketing en financieel eindverantwoordelijke binnen de Nederlandse gezondheidszorg en farmaceutische markt.

 • Een duidelijke visie op de toekomst van farmacie.

 • Leiderschap, talent voor organiseren en verbinden, innoveren.

 • Ervaring met verandermanagement en transitietrajecten en met franchiseformule management.

Waar ga je werken?

Service Apotheek: voor zoveel meer dan medicijnen

Service Apotheek is met meer dan 500 aangesloten apotheken de grootste franchiseformule voor zelfstandige apotheken in Nederland. De formule staat in het teken van realisatie van apotheekloyaliteit en toekomstbestendige Service Apotheken met een visie op zorg. Al zeven jaar op rij zijn we gewaardeerd als beste apotheken van Nederland op basis van PREM: Patiënt Reported Experience Measure. Onze apothekers zijn de beste farmaceutische experts van Nederland, die het leven met medicijnen makkelijker maken. Service Apothekers verbeteren de gezondheid van hun klanten door een veilige en effectieve medicijnbehandeling op maat en door preventieve farmaceutische interventies.

Onderdeel van Mosadex Groep

Service Apotheek is onderdeel van het Cluster Commercie & Zorg binnen Mosadex Groep: totaalleverancier in de gezondheidszorg en marktleider in de openbare farmacie. Wij werken aan een toekomst met meer zorg en minder zorgen. Samen verlenen we onze diensten aan meer dan 11 miljoen patiënten en consumenten in Nederland. Samen elke dag beter, dat is de belofte!

Wat mag je van ons verwachten?

Naast een passend salaris, bonusregeling, leaseauto en een goede pensioenregeling zijn wij volop in ontwikkeling dus alle ruimte om hier gezamenlijk invulling aan te geven. Maar misschien wel nog belangrijker: Een uitdagende baan waarbij je impact kan maken bij een succesvol bedrijf met bevlogen collega’s en een fijne werksfeer!

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 9 maart je cv en motivatie naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. Geertje Maas. Heb je nog vragen? Stuur ons een mail en we vertellen je graag meer over de vacature.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Service Apotheek

Lees je al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2023
| Mosadex Groep op social media: