INLOGGEN

Teamcoach

Elsloo Vast mbo/hbo

Kun jij een team coachen, begeleiden en motiveren? Toon je initiatief en wil jij mee bouwen aan onze organisatie? Dan maak jij misschien wel hét verschil in een van onze nieuwe teams!

Coachen van medewerkers

Teamplayer

Leiding geven

Solliciteer direct! Stuur door

Teamcoach

Wat ga je doen?                                          
Onze organisatie staat op het punt om te veranderen en jij speelt daarin een belangrijke rol. De functie teamcoach is nieuw en jij vindt het een uitdaging om hier samen met de andere teamcoaches invulling aan te geven. Samen bouw je aan een optimaal proces waarbij je oog hebt voor de medewerkers in jouw (nieuwe) team. Jouw ervaring op het gebied van leidinggeven komt hierbij goed van pas!

Als teamcoach ben je verantwoordelijk voor een transparante aansturing van jouw team apotheekmedewerkers. Je bent degene die collega’s ontvangt, begeleidt, motiveert en stimuleert. Je bent een luisterend oor en draagt bij aan een prettige werkomgeving en een positieve sfeer in jouw team.

 Samen, maar onder jouw toeziend oog, zorg je ervoor dat de kwaliteit van de afdeling hoog blijft. Jij zorgt er onder andere voor dat er op een nette manier gewerkt wordt. Door zelf aanwezig te zijn in de productie, apotheekmedewerkers aan te sturen en de planning te verzorgen, zorg jij dat het proces op rolletjes loopt. Als er iets beter kan dan begeleid jij jouw collega’s daarin. Met als resultaat een optimale en foutloze productie.

Jouw takenpakket bestaat onder andere uit het voeren van sollicitatiegesprekken, functioneringsgesprekken en begeleiding van verzuim en verlof.

Je werkt nauw samen met de ploegleider en de andere teamcoaches.

Wat vragen wij?

Je bent iemand die mee kan bouwen aan onze organisatie en initiatief neemt. Je bent proactief en wilt er sámen de schouders onder zetten. Je staat stevig in je schoenen en je bent het gewend om medewerkers aan te spreken.

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een coördinerende functie;

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal

Dit bieden wij

 • Een uitdagende baan met on-the-job training en begeleiding.

 • Arbeidsvoorwaarden conform de Cao Apotheken.

 • Maandsalaris: min. €2.384– max. €3.579 (= exclusief onregelmatigheidstoeslag).

 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband.

Over ons
Elke week zijn er 200.000 patiënten die op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat zij zich zo min mogelijk zorgen hoeven te maken over hun medicijnen. De Medicatierol® die wij maken, zorgt ervoor dat een patiënt de juiste medicijnen voor een week in huis heeft. Voor elk innamemoment een zakje. Met de Medicatierol houdt de patiënt makkelijk zelf regie op zijn of haar medicatiegebruik!

Solliciteren?

Stuur uiterlijk 15 december 2022 je motivatie en cv naar
E
sollicitatie@apotheekvoorzorg.nl onder vermelding van ‘teamcoach’. Heb je vragen over de functie of de procedure? Stuur dan een e-mail naar ditzelfde adres.

 1. We laten je binnen 10 werkdagen weten of we een eerste kennismaking willen plannen.

 2. Tijdens de kennismaking kijken we of er een klik is en doe je een casestudie. Om een goed beeld te krijgen van jouw kwaliteiten en valkuilen volgt een ACT-meting.

 3. Is het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

 4. Ga je akkoord? Dan teken je jouw contract en heten we je van harte welkom bij Apotheek Voorzorg!

 

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: