INLOGGEN

Verpleegkundig specialist

Oost-Brabant 36-40 uur hbo

Wil jij ervoor zorgen dat patiënten niet voor elke medische behandeling naar het ziekenhuis hoeven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BIG-geregistreerd

zelfstandig

ambulante functie

Solliciteer direct! Stuur door

Verpleegkundig specialist

Zo ziet je dag eruit

Bij Care4homecare zorgen we ervoor dat onze patiënten niet voor iedere medische behandeling naar het ziekenhuis hoeven. Wij bezoeken en behandelen mensen thuis, in het verpleeghuis of bijvoorbeeld in een revalidatiecentrum. Als verpleegkundig specialist werk je in teamverband zelfstandig in een ambulante functie.

Om 08.00 start je vanuit huis met je route. Je controleert alle medicatie en materialen waarna je vertrekt naar de eerste patiënt. Een thuisbehandeling bestaat uit het afnemen van een anamnese en het uitvoeren van lichamelijk onderzoek. Vervolgens bepaal je of de behandeling aangepast moet worden én voer je de medische behandeling uit. Je kunt hierbij denken aan het vullen van een geïmplanteerd pompsysteem of het uitvoeren van postoperatieve wondzorg van patiënten met ernstige spasticiteit. Je bezoekt meerdere patiënten op een dag, afhankelijk van de reisafstanden. Je rijdt een route vanuit huis en je eindigt ook weer richting huis met de laatste patiënt. Daarmee ben je eerste aanspreekpunt en regiebehandelaar voor een geselecteerd aantal patiënten.

Naast de behandelingen aan huis zijn er ook administratieve dagen waarbij je patiënten voorbereid voor het medisch inhoudelijk overleg of werk je projectmatig voor het aandachtsveld waarvoor je verantwoordelijk bent.

Jouw takenpakket in een notendop:

 • Het zelfstandig coördineren, verlenen en uitvoeren van geprotocolleerde medisch specialistische behandeling op locatie, waaronder het verrichten van diagnostiek, bespreken van behandelplannen, geven van voorlichting, screening en follow-up.

 • Het ontwikkelen en implementeren van protocollen, procedures en richtlijnen.

 • Het zorgdragen voor de continuïteit, behandeling en begeleiding binnen een multidisciplinaire setting in de keten.

 • Het initiëren, coördineren, participeren en uitvoeren van medische en/of verpleegkundige wetenschappelijke studies.

Als verpleegkundig specialist:

 • heb je een diploma van de masteropleiding Advanced Nursing Practice;

 • sta je ingeschreven in het Verpleegkundig Specialisten Register Algemene Gezondheidszorg;

 • ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien;

 • ben je in het bezit van rijbewijs B;

 • kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aan ons voorleggen.

Over je nieuwe werkgever

Wij behandelen vooral patiënten met spasticiteit en/of pijn die een geïmplanteerd pompsysteem hebben. De oorzaak van deze klachten zijn vaak neurologisch van aard, zoals een dwarslaesie, MS of Cerebrale parese.

Bij Care4homecare krijg je de ruimte om te groeien en onderdeel te zijn van een innovatieve zorginstelling waar je ambitie voor deskundigheidsbevordering optimaal aan bod komt. Je komt terecht in een uitdagende functie waar patiëntenzorg hoog in het vaandel staat. Met veel zelfstandigheid, fijne collega’s en een inspirerende werkomgeving. Naast een marktconform salaris, hoort een bedrijfsauto en alle benodigde bedrijfsmiddelen om deze ambulante functie in te kunnen vullen.

Solliciteren?

Stuur dan uiterlijk 30 november 2021 je motivatie en cv naar E hrm@mosadex.nl t.a.v. S. Kersten.
Nog vragen over de functie of de procedure? Stuur ons een mail en we vertellen je er graag meer over.

De sollicitatieprocedure

1. Je solliciteert uiterlijk 30 november 2021
We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig. We laten je zo snel mogelijk weten of we een eerste kennismaking willen plannen of dat andere kandidaten beter passen.

2. Kennismaken
Bij een eerste kennismaking kijken we of er een wederzijdse klik is.

3. Het tweede gesprek
Het tweede gesprek plannen we direct na het eerste gesprek. Vaak zijn twee gesprekken voldoende om te kijken of we bij elkaar passen.

4. Contractvoorstel
Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod.

5. Welkom!
Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Welkom bij ons team!

Werken bij Care4homecare

Bekijk de bedrijfsfilm!


De gespecialiseerde verpleegkundigen van Care4homecare vertellen jou graag meer over de organisatie, hoe de samenwerking georganiseerd is en hoe zij de complexe medische zorg aan huis ervaren. Kijk je met ons mee?

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2021 |
Mosadex Groep op social media: