INLOGGEN

Verpleegkundig specialist/physician assistant

West- en/of midden Nederland 28-36 uur hbo/wo

Een van onze collega's gaat met pensioen en deze willen wij graag vervangen! Wij zoeken voor deze ambulante functie een verpleegkundig specialist of physician assistant, woonachtig in de regio west- of midden Nederland.

Ambulante functie

Eigen patiëntengroep

Afwisselende werkzaamheden

Solliciteer direct! Stuur door

Verpleegkundig specialist/physician assistant

Wie zijn wij?

Care4homecare is een ambulante kliniek. Het huidige team bestaat uit negen verpleegkundig specialisten, één neuromodulatie verpleegkundige en één physician assistant. Sinds 2023 worden er twee verpleegkundig specialisten opgeleid. Dagelijks is er ook een medisch specialist beschikbaar.

Elke verpleegkundig specialist en physician assistant is regiebehandelaar over een vast aantal patiënten. Wij hebben een patiëntenpopulatie van jong tot oud en zij staan bij ons centraal: intrathecale toediening van medicatie voor de behandeling van spasticiteit en/of pijn. Deze klachten worden veroorzaakt door verschillende aandoeningen.

Wat ga je doen?

Bij dit behandeltraject voer jij de regie; je bent de spil in de zorgketen. Het begint met de zorg voor de patiënt, daarnaast de communicatie met zorgverleners in de eerste lijn en de samenwerkingen met de tweede lijn.

Je loopt visites op de afdelingen, revalidatiesetting of je komt thuis bij de patiënt. Het uitvoeren van risicovolle handelingen en beslissingen nemen op basis van je klinische blik en lichamelijk onderzoek vormen een deel van je dagelijkse werkzaamheden. Je draagt bij aan deskundigheidsbevordering en houd je eigen professionaliteit op peil.

Je bent verantwoordelijk voor een patiëntengroep en werkt zelfstandig en via supervisie sta je in nauw contact met je collega verpleegkundig of medisch specialist.

De werkzaamheden zijn afwisselend en divers: Zo bezoek je patiënten voor een behandeling, of het kan ook zijn dat je collega’s superviseert. Verder zijn er dagen waarop je je administratieve taken bijwerkt en daarnaast de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen op een aandachtsveld.

Jouw takenpakket in een notendop:

 • Het zelfstandig coördineren, verlenen en uitvoeren van geprotocolleerde medisch specialistische behandeling op locatie, waaronder het verrichten van diagnostiek, bespreken van behandelplannen, geven van voorlichting, screening en follow-up.

 • Het ontwikkelen en implementeren van protocollen, procedures en richtlijnen.

 • Het zorgdragen voor de continuïteit, behandeling en begeleiding binnen een multidisciplinaire setting in de keten.

Als verpleegkundig specialist/physician assistant:

 • Heb je een diploma van de masteropleiding Advanced Nursing Practice of Physician Assistant;

 • Sta je in het BIG-register geregistreerd als verpleegkundig specialist algemene gezondheidszorg (AGZ) of physician assistant;

 • Ben je voor deze ambulante functie in het bezit van rijbewijs B;

 • Heb je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;

 • Heb je een salaris conform salarisschaal 65 van de CAO ZKN;

 • Ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien, waarvoor vergoeding in uren en ORT;

 • Krijg je de beschikking over een bedrijfsauto;

 • Kun je een Verklaring Omtrent het Gedrag aan ons voorleggen.

Solliciteren?
Mail je motivatie en cv naar:

E Bernadette.berkel-verstegen@mosadex.nl, t.a.v. Bernadette van Berkel, HR-adviseur. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Heinrich Moser, medisch directeur of met Miranda Willemsen, physician assistant: 088 - 318 00 00.

 1. Loop een dag mee met één van de verpleegkundig specialisten/physician assistant om een eerste indruk te krijgen van de werkzaamheden.

 2. Ben je enthousiast geworden? Solliciteer! We bekijken je cv en motivatiebrief zorgvuldig.

 3. Je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

 4. Bij een positief besluit word je uitgenodigd voor een tweede gesprek. Blijkt het enthousiasme wederzijds? Dan doen we je een aanbod.

 5. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend?

Je bent van harte welkom bij ons!

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

 • cv
 • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Het laatste nieuws bij Care4homecare

Heb je het laatste Mosadex-magazine al gelezen?

Bekijk 'm hier!


© Mosadex Groep 2024
| Mosadex Groep op social media: