INLOGGEN

Verpleegkundige allround (Regio Zuid-Holland)

Zuid-Holland 24-32 uur mbo

Ben jij een verpleegkundige die naast het toedienen van medicatie ook voorlichting en instructies geeft? Heb jij aandacht voor de patiënt en geef jij de juiste zorg behorende bij de toediening en het betreffende ziektebeeld? Ben jij daarnaast woonachtig in de regio Zuid-Holland of de Zuid-Hollandse eilanden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

BIG-geregistreerd

optimaliseren werkprocessen

begeleidende rol

Solliciteer direct! Stuur door

Verpleegkundige allround (Regio Zuid-Holland)

Jouw takenpakket in een notendop:

Als verpleegkundige voer je in opdracht geprotocolleerde zorghandelingen uit binnen onze zorgprogramma’s (zowel bij patiënten thuis als via (beeld-)belcontacten). Je hebt een uitvoerende en begeleidende rol richting patiënten tijdens het starten en/of toedienen van de medicatie in de thuissituatie. Daarnaast heb je nauw contact met je collega’s over zorginhoudelijke vragen en werk je mee aan de implementatie, evaluatie en optimalisatie van de werkprocessen.

Je hebt/bent:

  • een hbo werk- en denkniveau;

  • minimaal een afgeronde opleiding mbo 4 verpleegkundige;

  • geregistreerd in het BIG-register als verpleegkundige;

  • minimaal 3 jaar ervaring als verpleegkundige.

Wat mag je van ons verwachten?

Je bent werkzaam in een hecht team met enthousiaste collega’s. Je krijgt een intern scholings-/inwerkprogramma aangeboden. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris én een auto van de zaak.

Over je werkgever

ApotheekZorg is een landelijk werkende apotheek. Wij leveren medicatie aan patiënten door heel Nederland. Onze zorgprogramma’s begeleiden patiënten bij juist medicijngebruik. Wij zijn een apotheek zónder balie, maar mét verpleegkundigen in dienst die patiënten thuis begeleiden in de opstartfase van een behandeling en bij het therapietrouw blijven. ApotheekZorg is onderdeel van Mosadex Groep.

Solliciteer op deze functie

Solliciteer nu als jij interesse hebt in deze vacature! Zorg dat je de volgende documenten klaar hebt staan om toe te voegen aan je sollicitatie:

  • cv
  • motivatiebrief

Solliciteer direct!

Leest u al mee in het Mosadex-magazine?

Nee, schrijf me in!


© Mosadex Groep 2022 |
Mosadex Groep op social media: